Om DNB NXT

DNB NXT er en innholdsarena og møteplass for investorer, gründere og etablert næringsliv, som i år arrangeres for sjette gang.

Velkommen til DNB NXT

Vi gjentar fjorårets suksess med et heldigitalt arrangement, stappfullt med spennende innhold, og lanserer i tillegg en møteplass for kapital og gode ideer.

På årets DNB NXT får du gratis tilgang til en rekke filmer som tar for seg store megatrender og spennende aktører som jobber mot å bli fremtidsvinnere. Dette bør du ikke gå glipp av!

Årets tema: Fremtidens vinnere

Selv om usikkerheten har vært store den siste tiden, har pandemien, digitalisering og et økt klimafokus ikke skremt bort kapitalen eller de gode ideene. Teknologi og bærekraft ble de store vinnerne, og i Norge ble det satt rekord i antall børsnoteringer og nyetableringer. ​

Utfordringene vi står i og overfor er mange, men det er også mulighetene! I en tid med store endringer, ønsker vi å legge til rette for fremtidens vinnere, gjennom kunnskapsdeling, inspirasjon og møter mellom de viktige aktører fra vekst- og startupverden.

DNB NXT 2021

Bli med når vi utforsker de store megatrendene og ser på hva som skal til for å bli en fremtidsvinner.

  • Se hovedsendingen

Bærekraft

I sendingen fra Bergen ser vi på mulighetene som oppstår når det private og offentlige satser sammen, og kapitalen strømmer til.

Teknologi

Vi har tatt turen til Norges teknologihovedstad Trondheim for å utforske mulighetene innen tech og digitalisering.

Kapital

I Stavanger ser vi på selskaper som bidrar positivt til samfunnsutviklingen og skaper verdier som er bærekraftige på lang sikt.

Footer navigasjon

Hovedkontor

Dronning Eufemias gate 30

0191 Oslo

Postadresse

DNB

Postboks 1600 Sentrum

0021 Oslo

Org. nr.

DNB Bank ASA

984 851 006

DNB Nettsteder

DNB EiendomHun InvestererDNB Ung

Internasjonalt

DNB LuxembourgDNB SverigeDNB Danmark

Sosiale medier

FacebookYouTube
Vilkår for brukPersonvernPrislisteSammenlign våre priser med andre selskaper på Finansportalen.no

© DNB