• Chatbot
  • Hjelp og veiledning
  • Finn ditt DNB-kontor
  • Avtal møte

Utstillere på DNB NXT i Oslo

CrowdWorks-Logo_LockUp_Dark

CrowdWorks

CrowdWorks er en global digital plattform for økosystemet innen oppstart og vekst. Plattformen skal gjøre det enklere for grundere og vekstselskaper å lykkes gjennom enklere tilgang til relevant kapital og kompetanse.

Les mer om CrowdWorks
Celsia

Celsia

Celsia har på kort tid blitt et av Norges ledende systemer for bærekraftsrapportering. Ved å være spesialisert på regulatoriske EU-krav har plattformen deres blitt en favoritt blant bærekraftsteam i store selskaper som Aker, Storebrand og Bonheur.

Oppstartslos 04

Oppstartslos

Ønsker du hjelp til å lykkes med din bedrift? Oppstartslosen i DNB er til for å hjelpe deg med etablering, selskapsstruktur, forretningsmodell, finansiering, nettverk og markedsføring.

DNB-Regnskap-1920x1080 uten tekst og splash.jpg

DNB Regnskap

Få full kontroll over regnskapet ditt! Vi tilbyr gratis chat med erfarne regnskapsførere og bankintegrasjon uten ekstra kostnad.

New Movements

New Movements

Oppstartsselskapet New Movements er tilstede for å vise frem sine bærekraftige skomodeller og hvordan de bidrar inn i fremtidens motebransje.

Patentstyret

Patentstyret

Vi gjør ideer til verdier. Patentstyret tildeler og sikrer immaterielle rettigheter i Norge, bidrar til kunnskap, innovasjon og styrker konkurranseposisjonen for Norsk næringsliv. Slik bidrar vi til å trygge arbeidsplasser og skape verdier.

DNB logo hvit ramme

DNB New Tech Lab

DNBs egne utviklere og fageksperter er tilstede for å vise hvilke innovasjoner og teknologier de utforsker

Footer navigasjon

Hovedkontor

Dronning Eufemias gate 30

0191 Oslo

Postadresse

DNB

Postboks 1600 Sentrum

0021 Oslo

Org. nr.

DNB Bank ASA

984 851 006

DNB Nettsteder

DNB Eiendom#huninvestererDNB NyheterDNB Tech Blog

Internasjonalt

DNB LuxembourgDNB SverigeDNB Danmark

Sosiale medier

FacebookYouTube
Vilkår for brukPersonvernInformasjonskapslerPrislisteSammenlign våre priser med andre selskaper på Finansportalen.noJobb hos oss

© DNB