Foredragsholdere
Alfred Jens Bjørlo
Stortingsrepresentant Venstre
Stortingsrepresentant fra Venstre og sitter i Næringskomiteen. Bjørlo utdannet entomolog og har jobbet med Venstres nye politikkpakke på grønn og nyskapende matproduksjon.
Olav Kjørven
CEO EAT
Leder EATs arbeid for bedre globale matsystemer og vitenskap omsatt til politisk og praktisk handling. Har hatt internasjonale lederroller inkludert FNs arbeid med bærekraftsmål.
Gunnhild Solberg Aarstad
Forskningssjef Nofima
Forskningssjef i matforskningsinstituttet Nofima som har fokus på bærekraftige matsystemer. Jobbet i Orkla med bærekraft, kvalitet og innovasjon- og forbrukerprosjekter.
Knut Ivar Karevoll
Leder i Institutt for Klimapsykologi AS
Knut arbeider med ledelse og organisasjonsutvikling for økt bærekraft, og med kommunikasjon og nudge for å påvirke til klimavennlige valg. Psykolog PhD.
Aina Marie Lien
Fagsjef sunnhet og ernæring, NorgesGruppen
Utdannet klinisk ernæringsfysiolog og har MBA i merkevareledelse. Arbeidet med ernæring og helse i matvarebransjen siden 1997, hvorav ca 15 år i Orkla og deretter i NorgesGruppen.
Anne Marit Panengstuen
Konsernsjef i Nortura
Anne Marit Panengstuen er styreleder for Universitetet i Stavanger og styremedlem i Dagligvareleverandørenes Forening og Mesta. Hun har tidligere vært Adm. Dir. i Siemens.
Kristina Løfman
CEO ONNA
Kristina har bred internasjonal erfaring fra start-ups og scale-ups med bærekraft i fokus. Motivert av å skape verdi i krysningspunktet mellom bærekraft og helse.
Trine Loe
Divisjonsdirektør, Future & Tech Industries, DNB
Har over 25 års erfaring fra ulike deler av konsernet. Leder divisjonen som har globalt ansvar for større bedrifter innenfor landbaserte industrier.
Ingrid Drabløs
Senior kundeansvarlig, DNB Future & Tech Industries
Senior kundeansvarlig i DNB Future & Tech Industries med mange års arbeid med matindustri. Siviløkonom fra NHH.
Audun Wickstrøm Iversen
Porteføljeforvalter, DNB
Tidligere stipendiat, byråkrat, topp rangert finansanalytiker, gründer, styreformann og daglig leder i et børsnotert selskap.
Catrine Birkevold Liem
Senior bærekraftsrådgiver, DNB
Catrine er Senior Rådgiver for Bærekraft i DNB. Hun arbeider med kunder for å øke tempoet mot et bærekraftig samfunn.
Selskaper som pitcher
Kristen Hovland
Adm. Dir. Keep-it Technologies
Ivrer for norskutviklet holdbarhetsteknologi og endring av lovverk for matmerking. Har lang ledererfaring fra globale forbrukervarer, luftfart og bærekraftsteknologi.
Johan Ingermarsson
Daglig leder, Too Good To Go
Johan har vært daglig leder i Too Good To Go Norge siden juni i 2022. Kommer tidligere fra rollen som Head of Logistics i Foodora hvor han ledet ekspansjonen til over 20 nye byer.
Tale Hagelsteen
Head of Marketing & Design, Saga Robotics
Leder markedsføring og kommunikasjon hos Saga Robotics, som utvikler innovative løsninger for et mer bærekraftig landbruk med den verdensledende roboten, Thorvald.
Robert Ekrem
Administrerende direktør, Völur
Völur har utviklet en teknolog hvor de benytter data og AI for å gjøre kjøttindustrien i stand til å optimalisere sortering og skjæring av kjøtt.
Carl Hansson
CEO, N2Applied
Daglig leder i N2 Applied, med sikte på å fundamentalt forbedre den globale matproduksjonen. Han har bred internasjonal erfaring fra strategi, anskaffelser og økonomistyring.
Arnt Ove Dalebø Englund
Medgründer og Innovasjonsdirektør, Kolonihagen
Arnt Ove har siden han kom inn i Kolonihagen i 2012 vært ansvarlig for produktutvikling og jobbet mye med verdikjedeprosjekter, dyrevelferd og jordhelse.
Kristina Løfman
CEO ONNA
Kristina har bred internasjonal erfaring fra start-ups og scale-ups med bærekraft i fokus. Motivert av å skape verdi i krysningspunktet mellom bærekraft og helse.
Per Aage Lysaa
Founder og CEO, Intravision Group
Intravison Group har utviklet automatiserte planteproduksjonsystemer. Intravision gjennomfører nå en roll-out av det automatiske CEA plantevekst systemet «GravityFlow.
Hafdis Sunna Hermansdóttir
CEO og Co-founder, Dagens
Utdannet systemdesigner med over 15 års erfaring innen matindustrien i Norden. Hun vokste opp på en gård og hennes mål er å utvikle mat-systemer som er i harmoni med naturen.
Truls Karlsen
Head of Content, LocalFood
Truls er byggingeniøren som vant MasterChef 2020! Dyrker lidenskapen for norsk mat i sesong. Vil være med å digitalisere det lokale matmarkedet for en mer bærekraftig utnyttelse.