onsdag 31. mai 2023
Registrering og servering av lunsj
Velkommen til FoodTech 2023!
Dronning Eufemias gate 30
0191 Oslo
NORGE
Velkommen
Velkommen ved Trine Loe, Divisjonsdirektør, DNB.
Ord fra dagens konferansier, Ingrid Drabløs, Senior kundeansvarlig, DNB.
Innlegg ved Knut Ivar Karevold, Daglig leder i Institutt for Klimapsykologi
«Klimanudging og klimakommunikasjon for å påvirke folk til å gjøre bærekraftige valg»
Innlegg ved Gunnhild Solberg Aarstad, Forskningssjef i Nofima
«Forskning på bærekraftig mat til alle»
Nofima forsker frem ny kunnskap, tjenester og resultater for matnæringene, offentlig sektor og samfunnet, og visjonen er bærekraftig mat til alle. Gunnhild forteller om hvordan bærekraftsarbeid gjør norske matbedrifter mer innovative og hvordan Nofima samarbeider med bransjen for å komme fra forskningsbasert kunnskap til reell nytteverdi i matsystemet.
Innlegg ved Audun Wickstrand Iversen, Porteføljeforvalter DNB Future Waves og DNB Disruptive Opportunities
«Mat og Landbruk 2.0»
Audun arbeider med fremtidstrender disruptive muligheter gjennom sitt arbeid som porteføljeforvalter i DNB og tenker mer på hva som skjer i år 2030 enn hva som skjer i morgen.
Politisk innlegg ved Alfred Bjørlo, Stortingsrepresentant for Venstre, Næringskomitèen
Panelsamtale I: Rammebetingelser for matproduksjon, marked og kapital - må det endringer til for å skape et mer bærekraftig matsystem?
Deltakere:
Alfred Bjørlo, Stortingsrepresentant i Venstre, Næringskomiteen
Kristina Løfman, CEO, Onna Greens
Aina Marie Lien, Fagsjef Sunnhet og Ernæring, NorgesGruppen
Moderator: Trine Loe, Divisjonsdirektør DNB
Pause med servering
Innlegg ved Olav Kjørven, CEO EAT
«Påvirkning av matsystemene globalt slik at de bidrar til fremgang for klima, folkehelse og matsikkerhet»
Innlegg ved Anne Marit Panengstuen, CEO Nortura
«4 disruptive teknologier for mer bærekraftig matproduksjon»
Panelsamtale II: Fra Jord til Bord – Hvordan får vi en bærekraftig verdikjede?
Paneldeltagere:
Olav Kjørven, Strategidirektør EAT
Anne Marit Panengstuen, CEO Nortura
Moderator: Catrine Birkevold Liem, Senior bærekraftsrådgiver, DNB
Pitcher fra spennende FoodTech-selskaper
Keep-it Technologies
Too Good To Go
Saga Robotics
Völur
N2Applied
Kolonihagen
ONNA
Intravision
Dagens
LocalFood
1:1 møter
1:1 møter med:
Selskap og investorer
DNB Oppstartslos
DNB bærekraftsrådgivere