onsdag 31. mai 2023
Kl. 10:00 - 11:00
Registrering og servering av lunsj
Kl. 11:00 - 11:15
Velkommen
Kl. 11:15 - 11:30
Innlegg ved Knut Ivar Karevold, Daglig leder i Institutt for Klimapsykologi
Kl. 10:30 - 10:40
Innlegg ved Olav Kjørven, CEO EAT
Kl. 10:40 - 10:50
Innlegg ved Anne Marit Panengstuen, CEO Nortura
Kl. 11:50 - 12:05
Panelsamtale 1: Fra Jord til Bord – Hvordan får vi en bærekraftig verdikjede?
Kl. 12:05 - 12:25
Pause med servering
Kl. 11:25 - 11:35
Innlegg ved Audun Wickstrand Iversen, Porteføljeforvalter DNB Future Waves og DNB Disruptive Opportunities
Kl. 12:35 - 12:45
Innlegg ved Gunnhild Solberg Aarstad, Forskningssjef i Nofima
Kl. 12:45 - 13:00
Politisk innlegg ved Alfred Bjørlo, Stortingsrepresentant for Venstre, Næringskomitèen
Kl. 12:00 - 12:15
Panelsamtale 2: Rammebetingelser for matproduksjon, marked og kapital - må det endringer til for å skape et mer bærekraftig matsystem?
Kl. 13:15 - 14:35
Pitcher fra spennende FoodTech-selskaper
Kl. 14:35 - 15:00
1:1 møter
Kl. 15:00 - 15:05