• Chatbot
  • Hjelp og veiledning
  • Finn ditt DNB-kontor
  • Avtal møte

Havnæringene - Hvem er vi?

Bilde av gutt og havnæringene

I DNB har vi flere områder som arbeider med havindustriene, fra små bedrifter til store globale selskaper. Ett av våre fortrinn er vår evne til å samarbeid på tvers i DNB og utnytte bredden i kompetanse og løsninger.

Vår jobb i DNB Ocean Industries er å bidra, sammen med våre kunder, til en lønnsom og bærekraftig fremtid. Vi tror at hvis vi investerer i havet, investerer vi i fremtiden.

Kontakt oss for mer informasjon

Hvordan er det jobbe i ocean industries?

tid: 1:55

bilde av Vindturbiner på havet

I Storkundeområdet ligger divisjonen Ocean Industries. Her ivaretas større kunder på tvers av havindustriene i Norge og internasjonalt. Vi er nærmere 200 ansatte med 100 i Oslo, 30 i Bergen og resten i hovedsak fordelt på våre kontorer i London og New York, men også Athen, Santiago, Singapore og Shanghai.

Havet har vært en svært viktig del av norsk næringsvirksomhet i generasjoner, og DNB har lange tradisjoner internasjonalt som ledende sjømat-, energi- og shipping bank. Vi vil også i fremover finansiere og gi råd til selskaper som er fremtidsorienterte og som omfavner en bærekraftig forretningspraksis.

Kontakt oss for mer informasjon

Hva er havgapet?

tid 1:30

Footer navigasjon

Hovedkontor

Dronning Eufemias gate 30

0191 Oslo

Postadresse

DNB

Postboks 1600 Sentrum

0021 Oslo

Org. nr.

DNB Bank ASA

984 851 006

DNB Nettsteder

DNB Eiendom#huninvestererDNB NyheterDNB Tech Blog

Internasjonalt

DNB LuxembourgDNB SverigeDNB Danmark

Sosiale medier

FacebookYouTube
Vilkår for brukPersonvernInformasjonskapslerPrislisteSammenlign våre priser med andre selskaper på Finansportalen.noJobb hos oss

© DNB