• Chatbot
 • Hjelp og veiledning
 • Finn ditt DNB-kontor
 • Avtal møte
Gå tilbake til Treasury Management
TM Frokostsending Toppbanner

Velkommen til Treasury Management

Her finner du alle tidligere frokostsendinger og arrangementer fra Treasury Management

Se tidligere sendinger

Mandag – Makroøkonomi

2021 var året da et kraftig oppsving i inflasjonen tok sentralbankene på senga. Nå er det tid for innstramming, og spørsmålet er hvor hard lut som trengs.

Tirsdag – Bærekraft

Line Asker og Lene Gulbrandsen snakker om hvordan dette påvirker norsk næringsliv, hva er de største utfordringene og mulighetene fra EUs taksonomi sett fra en norsk bedrifts perspektiv.

Dypdykk - EUs taksonomi 

For å finansiere den grønne omstillingen, har EU de siste årene lansert en rekke regelverksforslag innen bærekraft og grønn finans. Særlig har EUs taksonomi fått mye oppmerksomhet.

Onsdag - Likviditetsstyring

Likviditetsstyring kan ofte sees på som maskineriet i en bedrift. Vi møter Tom og Anders som er eksperter på DNBs likviditetsverktøy.

Dypdykk - DNB Finsight og Treasury Management

TM analysen er et rådgivningskonsept hvor vi gir gode råd på hvordan optimalisere prosesser gjennom verdikjeden og frigjøre unødvendig bundet kapital. DNB Finsight gjør likviditetsstyringen enkel og gir bedre innsikt.

Torsdag – Trygg handel

Fredrik Kværnmo Aase og Jan Martin Holst snakker om verdenshandelen og hvordan usikkerheten i markedet har påvirket import og eksport.

Fredag - Nytt fra DNBs New TechLab

Vi tok en prat med Yngvar, foredragsholder på TED og nå også forfatter i internasjonal sammenheng, om hva han og hans team jobber med om dagen og hvordan vi takler en digital verden.

Finsight

Et likviditetsverktøy som gir innsikt på tvers av selskapsstruktur, valutaer og banker.

 • Les mer om Finsight

TM Analyse

Optimaliser arbeidskapitalen og frigjør mer likviditet.

I sendingene møter du

 • Harald Serck Hanssen

  Konserndirektør Corporate Banking DNB

  Harald Serck Hanssen

  Harald er konserndirektør for bedriftsmarkedet som representerer hver tredje norske bedrift, og er representert i 15 land. Harald har sittet i konsernledelsen siden januar 2013.


 • Anders Grevstad

  Divisjonsdirektør Product Sales & Category, DNB 

  Anders Grevstad

  Ansvarlig for bedriftsprodukter i DNB og tidligere leder for Internasjonale storkunder. Sitter i styret i Invidem AB, er siviløkonom fra NHH og har erfaring fra Orkla og KPMG.


 • Bente Staavi

  Treasury Management Rådgiver DNB

  Bente Staavi

  Bente har 26 års erfaring som Treasury Management rådgiver. Innehar en spesialist rolle for likviditetsverktøyet DNB Finisght i tillegg til ansvar for eventer og kundeseminar.


 • Kjersti Haugland

  Sjeføkonom DNB Markets

  Kjersti Haugland

  Kjersti Haugland er sjeføkonom i DNB Markets. Hun er samfunnsøkonom og har tidligere jobbet med pengepolitikk i Norges Bank, sist som assisterende direktør.


 • Line Asker

  Seniorrådgiver bærekraft – Samfunn og Bærekraft

  Line Asker

  Line Asker er fagekspert på bærekraftig finans i DNBs avdeling for samfunnsansvar og næringspolitikk. Hun har fulgt EUs arbeid med bærekraftig finans og taksonomien i flere år.


 • Lene Gulbrandsen

  Seksjonsleder

  Lene Gulbrandsen

  Lene har ansvar for bærekraftige produkter og produktutvikling innenfor lang-finansiering, innskudd og forsikring. Lene har 14 års erfaring fra ulike roller i DNB.


 • Petter Reistad

  Daglig leder Celsia AS

  Petter Reistad

  Petter leder et softwareselskap som jobber for å gjøre bærekraftsscoring enklere, raskere og rimeligere. Brenner for å knytte bærekraft og finans tettere sammen gjennom tech


 • Kari Kjøll

  Treasury Management Rådgiver

  Kari Kjøll

  Siviløkonom fra NHH og har jobbet med bedriftskunder i DNB i mer enn 30 år. Etablerte DNBs filial i Danmark i 1996 og brenner for bankens internasjonale kunder.


 • Tom Furulund

  Produktansvarlig Category Payment & Treasury, DNB 

  Tom Furulund

  Tom er produkt manager og utvikler av DNB Finsight, et likviditetsverktøy for sammenstilling av finansiell informasjon for bedrifters daglige likviditetsstyring.


 • Anders Rønnevig

  Treasury Management rådgiver DNB

  Anders Rønnevig

  Har jobbet med arbeidskapital med våre kunder i over 20 år og har han vært en sentral person i utviklingen av DNB’s rådgivningsverktøy, TM Analyse. Utdanning; Master of Management


 • Marit Nygaard

  Seksjonsleder Treasury Management Sales, DNB

  Marit Nygaard

  Marit er leder for Norges største salgs- og rådgivningsmiljø innen Treasury Management. Hun har 35 års erfaring og har hatt ulike lederstillinger både i Norge og internasjonalt.


 • Ken Østreng

  CFO Kahoot!

  Ken Østereng

  Ken Østreng har tidligere vært CEO i Confirmit og CFO i både privateide og børsnoterte teknologiselskaper.


 • Fredrik Aase

  Avdelingsleder Working Capital & Trade Finance Sales, DNB

  Fredrik Aase

  Fredrik er avd.leder i Working Capital & Trade Finance Sales. Avdelingen har ansvar for å rådgi DNB kunder rundt Trygg handel. Han har mer 20 års erfaring i fra hhv Nordea og DNB.


 • Jan Martin Holst

  Seksjonsleder

  Jan Martin Holst

  Holst er leder av Working Capital and ECA Sales. Tidligere erfaring er ulike posisjoner i DNB både nasjonalt og internasjonalt. Han har en MBA fra NHH


 • Ingrid Hopp

  Senior Sales Advisor, Working Capital & Trade Finance   

  Ingrid Hopp

  Ingrid er sertifisert spesialist innen bankgarantier. Arbeider til daglig med å levere de beste løsningene for å sikre trygg handel og bedre arbeidskapital for våre kunder


 • Rasmus Figenschoug

  Divisjonsdirektør for SME i Corporate Banking

  Rasmus Figenschoug

  Rasmus Figenschou er banksjef for små og mellomstore bedrifter i DNB. Hans bakgrunn fra bank er allsidig, både i og utenfor Norge.


 • Yngvar J. Ugland

  Divisjonsdirektør NewTechLab, DNB

  Yngvar J. Ugland

  Yngvar Ugland leder DNBs NewTechLab. Her tenker man at fremtiden allerede er her, men samtidig at den er svært ujevnt fordelt. Dette er DNBs SWAT-team for ny teknologi


 • Espen Sande Larsen

  Technology Intrapreneur, NewTechLab, DNB

  Espen Sande Larsen

  Espen designer og utfører eksperimenter med teknologi for å løse problemer, skape nye produkter, og finne fremtidens løsninger. Har 25 års erfaring med teknologiutvikling.


 • Kristin Skarbø

  Prosjektleder/Konseptutvikler Marked & Digitalt Salg, Corporate Banking, DNB

  Kristin Skarbø 480x480.jpg

  25 år erfaring innen markedsføring, Bachelor Markedskommunikasjon NMH/BI, Eventdesign, The New York Institute of Art & Design. Ansvarlig for norske og internasjonale events i 11 år


 • Jonas Rønning

  Standup, Konferansier, Parodier

  Jonas Rønningen

  Jonas er svært ettertraktet både som konferansier, skuespiller og er en av landets beste parodikere. Han har vunnet den prestisjetunge bransjeprisen og “Stå Opp-prisen”


 • Jon Niklas Rønning

  Standup, Konferansier, Musikalsk, Parodier, Impro

  Jon Niklas Rønning

  Jon Niklas Rønning er en av landets mest populære humormusikalske komikere. Med sin unike evne til å parodiere, improvisere og ironisere er han alltid dagsaktuell.


Footer navigasjon

Hovedkontor

Dronning Eufemias gate 30

0191 Oslo

Postadresse

DNB

Postboks 1600 Sentrum

0021 Oslo

Org. nr.

DNB Bank ASA

984 851 006

DNB Nettsteder

DNB Eiendom#huninvestererDNB NyheterDNB Tech Blog

Internasjonalt

DNB LuxembourgDNB SverigeDNB Danmark

Sosiale medier

FacebookYouTube
Vilkår for brukPersonvernInformasjonskapslerPrislisteSammenlign våre priser med andre selskaper på Finansportalen.noJobb hos oss

© DNB