Ta betalt med Vipps

Ta betalt med vipps

Ta betalt fra over 2.4 millioner Vippsere. Bestill Vipps i dag!

 

Få ditt eget unike Vipps-nummer

vipps for bedrift
Opprett en Vipps-profil til din bedrift og ta i mot betaling via Vipps i dag. Les mer og bestill her.
 

Kom i gang med appen Vipps Bedrift

vipps bedrift app
Få full oversikt over alle betalinger og tilgang til nyttige funksjoner. Du kan for eksempel be om penger, bestille salgsrapporter og aktivere plassering for bedriften din.

Vipps Faktura!

Vipps Faktura i Vipps-appen
Vipps Faktura er en enkel løsning for bedrifter som vil sende faktura til kundene sine rett i Vipps-appen. Raskere, enklere og mer lønnsomt for bedriften din.
 

7 eksempler - slik øker Vipps din omsetning

1. Kampanje + Vipps = Sant

Her er et par eksempler på hvordan dere kan bruke Vipps til en av deres kampanjer:

Sosiale medier
Skriv et innlegg på Facebook og Instagram: Vipps 5 kroner til Vipps-nummer 12345 nå, og få en gratis kopp kaffe med på kjøpet neste gang du handler hos oss.

Nyhetsbrev
Send ut en mail til kundene deres om at de nå kan kjøpe en vare til halv pris via Vipps og hente varen neste gang de er innom en av deres butikker. Informer også at ved å kjøpe denne varen så tillater man også at man sender SMS om lignende kampanjer i fremtiden, men at man når som helst kan melde seg fra å få tilsendt SMS.

2. Ta betalt for parkeringen med Vipps

Den lokale fotballklubben Lyn i Oslo har funnet en glimrende måte å bruke Vipps for å spare penger, og gjøre det enklere å betale for parkeringen ved forskjellige fotballarrangement.

Noen dager før arrangementet sendte de ut informasjon til alle medlemmer og foreldre at man i år kan betale parkering med Vipps. Der informerte de om hvordan man betaler og hvordan man laster ned Vipps om man ikke har dette på forhånd.

Dette lille grepet gjør at den lokale fotballklubben sparer over 2 000 kroner i leie av bankterminal. Når man vanligvis leier fem slike, så er det mange penger å spare.

Bruk pengene på noe annet neste gang du avholder et arrangement, og ta betalt med Vipps.

3. Vipps er ideelt til innsamling

Å drive innsamling via Vipps gjør det enklere og billigere å samle inn penger.

Alle som jobber med innsamlingen har som regel en smart telefon. Via telefonen kan de enten få penger innbetalt på appen via foreningens Vipps-nummer, eller så kan de be om penger ved å taste inn telefonnummeret til den som ønsker å bidra.

Med over 2 millioner vippsere så er Vipps den mest egnede måten å drive innsamling på.

4. Billettsalg

Teater Naturligvis er en liten nystartet teatergruppe som bruker Vipps når de holder forestillinger.

Istedenfor å leie en betalingsterminal til hvert arrangement selger de inngangsbilletter via Vipps i døra. På den måten sparer de over nesten en tredjedel av det de får i overskudd fra billettsalget etter forestillingen.

På arrangementet gjør de det også mulig å kjøpe et program for et symbolsk beløp som gjestene selv bestemmer. Programmet er selvsagt gratis, men dette er en fin måte å gjøre det mulig for støttespillere av teatergruppa å støtte kreativiteten i lokalsamfunnet.

5. Ta betalt fra hvor som helst

Snart har halvparten av alle nordmenn Vipps på telefonen sin. Dette gjør at man i prinsippet kan ta betalt fra hvor som helst.

Vårt råd til dere er å tenke kreativt. Kassapunktet behøver ikke lengre å være på det samme gamle stedet. La salget skje når som helst og hvor som helst. Et godt eksempel er å flytte butikken ut på en travel handlegate, eller lage pop-up butikker der folk flest ferdes i deres lokalmilljø.

6. Reduser køen med Vipps

Cup er cup, men kø er ikke kø lenger.

Når Lyn spilte cupkamp mot Tromsø tidligere i år laget de en kø for bankterminal, og en annen kø for Vipps.

Forskjellen var at det ikke var noen kø for Vipps. Publikum hadde enten kjøpt billett hjemme via Vipps, eller kjøpt billett med Vipps på vei inn i stadion.

Vipps reduserer køen, og gjør det enklere å lose folk inn på arrangementer.

7. Nå blir det enklere å lage stands

Mange byer i Norge arrangerer ofte store markeder, hvor alle butikker og bedrifter kan ha hver sin stand for å vise lokalbefolkningen hva de har å by på.

Med Vipps så trenger man ikke opplæring av kassasystemet eller betalingsterminalen. Man bruker Vipps.

Vipps gjør også at en skiller seg ut.

Kombiner gjerne Vipps med spesielle tilbud eller konkurranser når dere har stand.