Visma eaccounting
Det skal være raskt og enkelt å håndtere bedriftens økonomi. Skaff deg Visma eAccounting - et regnskapsprogram som er integrert i nettbank bedrift. Bare fakturer på nett og få automatisk filoverføring og bankavstemming.

Visma eAccounting

Visma eAccounting er et nettbasert faktura- og regnskapsprogram. Programmet er enkelt å lære og enkelt å bruke. Det kan integreres med din bank og nettbutikk, er tilgjengelig overalt og alltid, gjør det enkelt å samarbeide med din regnskapsfører og sørger for at all data er sikret.

Hvis du allerede har bedriftsnettbank og Visma eAccounting, kan du selv integrere Visma eAccounting med nettbanken. Visma eAccounting er et testvinnende regnskapsprogram spesielt egnet for små bedrifter.

Fordeler

-  Regnskap er integrert i bedriftsnettbanken
-  Automatisk bokføring og avstemming mot bedriftskonto
-  Tilgjengelig på PC nettbrett og mobil
-  Gir full oversikt over økonomien
-  Spesielt utviklet for mindre bedrifter
-  Fri support

 

Enklere hverdagsøkonomi

1. Spar tid med automatisk bokføring i regnskapet.
2. Unngå tidkrevende dobbeltregistrering - alle registrerte fakturaer sendes automatisk til godkjenning for utbetaling.
3. Ta bilde av kvitteringene dine og send de rett til programmet.
4. Full kontroll - hver morgen får du oppdatert status på likviditet og pengestrøm.
Priser
Med Bedriftsavtale med konto, kort og nettbank får du inntil 3 måneder gratis. Deretter påløper en pris fra 179 kr per måned (12 mnd avtale) for Visma eAccounting Smart og 100 kr per måned for integreringen med bedriftsnettbanken.

Spørsmål om Visma eAccounting
Kontakt Visma på telefon 21 49 62 02 eller send e-post til kontakt@visma.no. Du finner også mer informasjon på deres hjemmesider: visma.no/eaccounting
 

Ofte stilte spørsmål

Hva er Visma eAccounting?

Visma eAccounting er et komplett system for håndtering av faktura, lønn og regnskap. Du kan gjøre alt selv, eller samarbeide med en regnskapsfører.

eAccounting er tilgjengelig på alle enheter, og har mange smarte apper. Du kan også enkelt knytte eAccounting mot din nettbank for å automatisere inn og utbetalinger.

Systemet er superenkelt, og du kan begynne å bruke det med en gang du bestiller!

Hvordan fungerer Visma eAccounting?

Nettbank bedrift: Banken tilgjengeliggjør dine kontoutskrifter og matcher mot korrekt faktura.

Visma eAccounting: Med Visma eAccounting blir dine kunde- og leverandørfakturaer automatisk og umiddelbart sendt til godkjenning i bedriftsnettbanken.

Din bedrift: Du godkjenner betalingene til banken og fakturaene bokføres automatisk i Visma eAccounting. (Du trenger ikke lenger å tenke på: Registrering av innbetalinger, gjennomgang av betalinger, registrere KID og banknummer.)

Kan jeg, og bør jeg føre regnskapet selv?

Visma eAccounting er veldig brukervennlig, og er tilpasset også de som ikke fører regnskap til vanlig.

Det er likevel slik at man må ha noe regnskapsforståelse, så vi anbefaler i mange tilfeller et samarbeid med en regnskapsfører. Da blir du og regnskapsføreren enig om hvilke oppgaver du skal gjøre, for eksempel fakturering, mens han tar seg av de tyngre oppgavene, som årsavslutningen.

Regnskapsføreren kan lett logge seg inn på klientens system fra sin løsning, og gjøre de oppgavene han skal. Dermed sparer kunden penger, får bedre oversikt, og regnskapsfører får en rådgivende rolle.

Hvorfor bør jeg bruke bankintegrasjon?

Vi anbefaler at du oppretter bankintegrasjon med din bedriftskonto i DNB. Da vil alt som går inn og ut av bankkontoen automatisk registreres i regnskapsprogrammet.

Programmet foreslår selv hvilken konto bilaget skal føres på, og det eneste du trenger å gjøre er å koble transaksjonen mot bilaget. Klikk «Bokfør» og bokføringen er gjort.

Enklere blir det ikke.

Pris: 100 kr i mnd, bestill her

Hva skjer om vi vokser ut av Visma eAccounting?

I de tilfeller hvor kunden vokser til en bedrift med behov utover hva Visma eAccounting tilbyr vil Visma hjelpe til å finne en ny løsning, samt å konvertere data fra Visma eAccounting.