Her har vi samlet landets beste ekspertise innen næringseiendom. Vi kan hjelpe deg med analyse og verdivurdering, leietakerrådgivning, utleie og kjøp/salg av næringseiendom.

Vi har samlet landets beste ekspertise innen næringseiendom. Vi skal være den foretrukne samarbeidspartner for eiere, investorer og brukere av næringseiendom og bistår innenfor  analyse og verdivurdering, rådgivning, utleie og kjøp/salg av næringseiendom.

DNB Næringsmegling AS har i perioden 2012-2013 omsatt eiendomsverdier for over NOK 10 mrd,

formidlet leiekontrakter for et samlet areal på 450.000 kvm og gjennomført verdivurderinger for NOK 150 mrd.

DNB Næringsmegling har i dag 48 dyktige medarbeidere med lang erfaring og bred kompetanse. Vi har lokal tilstedeværelse gjennom våre ni kontorer i Norge. Ta gjerne kontakt med oss for en nærmere presentasjon av våre tjenester.

Analyse og verdivurdering

OsloVår avdeling for analyse og verdivurdering følger markedet tett og har bred erfaring og kompetanse innen både verdivurdering av eiendom og markedsanalyser.

Mer om analyse og verdivurdering

Leietakerrådgivning

BergenVi bistår våre kunder med å finne optimale kontorlokaler for sin virksomhet, enten de ønsker å flytte eller reforhandle sin leieavtale.

Utleie

GlassfasadeVi er en av Norges ledende aktører innen utleie av næringseiendom. Våre meglere har lang erfaring og kan bistå med utleie av lokaler, reforhandlinger og rådgivning omkring ulike spørsmål i forbin­delse med inngåelse av leiekontrakter.

Mer om utleie

Transaksjoner

SkyskraperVi er en av landets ledende og anerkjente næringsmeglere. Vårt viktigste kriterium er at du oppnår en optimal pris og løsning, samt at du føler trygghet og gjennomføringsevne i din salgsprosess.

Mer om transaksjoner
Kontakt oss
Hele døgnet, alle dager
04800

Fax: 22 94 86 63
Dronning Eufemias gate 30
0191 Oslo

Søk etter næringseiendom

Vår interaktive søkefunksjon hjelper deg å finne næringseiendom i ditt område.

Søk etter næringseiendom

Eiendomsbilag og markedsrapporter

Her kan du lese våre eiendomsbilag

Her kan du lese våre markedsrapporter

illustrasjon: bygning
sellicha logo