Analyse og verdivurdering

Store verdier er gjerne involvert, enten du skal selge, leie ut, kjøpe eller leie næringseiendom. Vi tilbyr rådgivning og analyser som betydelig øker sannsynligheten for suksess.

Innen analyse og rådgivning kan vi tilby:

  • konsulentoppdrag
  • god rådgivning
  • skreddersydde presentasjoner og rapporter

Siden oppstart i 2003 har vi fulgt markedet tett og opparbeidet oss inngående kunnskap og et omfattende sett av databaser. Vi har også svært god lokalkunnskap gjennom vår tilstedeværelse i 9 byer i Norge.


Vi vil være en nyttig samtalepartner. Ta gjerne kontakt med oss.

Vi utfører verdivurdering av:

  • porteføljer
  • enkelteiendommer
  • utviklingsprosjekter
Våre oppdragsgivere omfatter blant annet banker og finansinstitusjoner, eiendomsselskaper og -investorer, entreprenører og utviklere samt konsulentselskaper og rådgivere. Disse er lokalisert i Norge og i utlandet. Flere av kundene fører regnskap i henhold til IFRS. De siste tre årene har vi verdivurdert eiendom med en samlet verdi på ca. 200 milliarder kroner, og omsetningen er økende.

Ved behov for verdivurdering, vennligst ta kontakt for et tilbud.

 

Markedsrapporter

Markedsrapporten tar for seg næringseiendomsmarkedet fordelt på segmentene kontor, logistikk, handel og hotell. Vi presenterer det lokale markedet på både transaksjonssiden og utleiesiden i alle de byene vi er representert. Du kan også lese om verdiutviklingen for næringseiendom og våre markedsprognoser.

» Se våre markedsrapporter
eng rapport

Kvalifikasjoner

Våre verdivurderere har i snitt mer enn 7 års erfaring med verdivurdering av eiendom, og bakgrunn fra revisjons-, finans- og eiendomsbransjen. Vi har som ambisjon at samtlige verdivurderere skal være RICS-sertifisert.

Våre kunder inkluderer disse selskapene

Rom Eiendom, Skifte Eiendom, Union, gmc, pareto, avinor, scala, mesta, norwegian, aberdeen, storebrand, posten, niam, helse bergen