Vi er landets ledende megler innen næringseiendom. Vårt mål er å være din foretrukne samarbeidspartner for analyse og verdivurdering, rådgivning, eller ved utleie og kjøp/salg av næringseiendom.

Hvem er vi?

DNB Næringsmegling er en av landets ledende meglere innenfor næringseiendom med kontor i de fire største byene i landet. Som et heleid datterselskap av DNB er vi en del av Norges største eiendomsmiljø hvor også DNB Bank, DNB Næringseiendom og DNB Markets er ledende aktører innenfor sine områder.

Vi har samlet landets beste ekspertise innen næringseiendom. Vi skal være den foretrukne samarbeidspartner for eiere, investorer og brukere av næringseiendom og bistår innenfor analyse og verdivurdering, rådgivning, utleie og kjøp/salg av næringseiendom.

DNB Næringsmegling AS har i løpet av de siste tre år omsatt eiendomsverdier for opp mot 20 milliarder kroner, formidlet leiekontrakter for et samlet areal på ca 600 000 kvm og gjennomført verdivurderinger for ca 200 milliarder kroner.

Våre 40 dyktige medarbeidere med lang erfaring og bred kompetanse jobber dedikert for å finne den optimale løsningen for oppdragsgiver.


Ta gjerne kontakt med oss for en nærmere presentasjon av våre tjenester
Kontakt DNB Næringsmegling
ledergruppen-oslo
Ledergruppen Oslo (f.v.): Gunnar Selbyg, Morten Roland, Anne Helene Mortensen og Jørn Skovly