Starte AS: Tips og råd for å starte AS eller annet foretak

Dame kaf
Vi har samlet relevant informasjon for deg som skal starte AS, enkeltpersonforetak eller annen selskapstype. Hvilken selskapsform skal du velge?  Hvordan registrere firmaet? Hva kan banken hjelpe deg med? Sjekk arkfanene over.

Hva kan vi hjelpe deg med?

Ved oppstart av selskap er det viktig å legge til rette for en oversiktlig økonomi. I første omgang trenger du bedriftskonto og evt. skattetrekkskonto, debet- og kredittkort samt nettbank.

» Vi har samlet produktene du trenger for å komme i gang

Det aller viktigste banken kan bistå med, er imidlertid finansiering, forsikringer og andre ytelser. Bedriftsrådgiveren gir deg økonomisk rådgivning, og gir deg bedre innsikt i de økonomiske sidene ved det du gir deg i kast med.

Seminar hver onsdag

Vi har seminarer der du får innsikt i relevante problemstillinger enten du nylig har startet, eller vurderer å starte egen bedrift. Seminarene gjennomføres hver onsdag kl. 09 - 10 i Oslo, Bergen, og Trondheim.

» Melde deg på her

Timepriskalkulator

Med vår timepriskalkulator kan du raskt se hvor mye du må fakturere for å få den inntekten du ønsker, for å dekke lønn og utgifter.

» Timepriskalkulator

Råd fra småbedriftsøkonom

Skal du starte AS? Se hvordan det skal gjøres steg for steg.

» Denne listen er til god hjelp
 

Behovsguiden

Vi har laget en behovsguide for deg som skal starte bedrift. Legg inn informasjon om bedriften din og se hvilke banktjenester som kan være mest aktuelle for deg.

» Test behovsguiden

Yrkesskadeforsikring

Når du skal starte bedrift med ansatte, forplikter du deg som arbeidsgiver til å tegne forsikring som dekker de ansatte ved yrkesskade og yrkessykdom. Vi hjelper deg med med dette.

» Mer om yrkesskadeforsikring

Pensjon

Når du skal starte bedrift med ansatte er du pålagt å opprette obligatorisk tjenestepensjon (OTP).  Har du Bedriftspakken Partner får du 25 % rabatt på medlemskostnaden i OTP / Innskuddspensjon.

» Mer om pensjon for ansatte
 
Se også: Prisliste, Bedriftspakken Partner, Finansiering, www.sunnbedrift.no
Kontakt oss
Hele døgnet, alle dager
04800
Norsk gründerforum
Møtested på facebook for deg som skal starte bedrift.

Gå til gründerforum på facebook

 

Seminarkalender