Starte bedrift

illustrasjonsfoto: oppstart av bedrift
I DNB har vi et eget team, Oppstartslos, som kan mye om det å starte bedrift. De kan gi deg gode tips, og hjelpe deg på veien. På denne siden har vi samlet informasjon om viktige temaer, relevante lenker, maler for dokumenter, og artikler til inspirasjon.

Temaer

Åpne konto, bli bedriftskunde
Kunde
Pensjon
Pensjon
Forretningsidé
Forretningsidé
Forretningsplan
Forretningsplan
Finansiering og støtteordninger
Finansiering
Selskapsform
Selskapsform
Registrering
Registrering
Verktøy og skjemaer
Verktøy
Video: Oppstartslosene forteller
webinar-seminar
Ungt Entreprenørskap
ungt entreprenørskap
Inspirasjon
Artikler
 
 
 
Hei Christopher! 1. Du sender faktura til kunder, dette kan du gjøre gjennom flere leverandører på nett. Kravet som gjør at du ikke kan produsere dette selv er kravet om maskinelt eller forhåndstrykt fakturanummer. Ler mer om kravene her. 2. Kravene til dokumentasjon og systematisering vil være utslagsgivende om du [...]
Tjener du mer enn 620.000 kroner kan du som selvstendig næringsdrivende spare opp til 4 prosent av lønnen din til pensjon. Samtidig kan du få inntil 50 prosent av innskuddet i skattefradrag. Oppretter du pensjonsavtalen før 31. mars rekker du å få skattefradrag også for 2014. Les mer om hvor mye [...]
Hei Magica, takk for at du deler gode tips og råd til andre som er i lignende situasjon. Dine tanker om både nøkternhet og kontaktnett tror vi gjelder nesten alle gründere, uansett bransje. Lykke til med prosjektet deres! /erik :)
Snakk med Oppstartslosen
Hverdager fra kl. 08 - 16
04800
 

Ukentlig seminar

Bli med på vårt seminar om å starte egen bedrift. I løpet av én time får du innsikt i relevante problemstillinger enten du nylig har startet, eller vurderer å starte egen bedrift. Her møter du også andre i samme situasjon.

» Velg sted og dato. Meld deg på her

Oppstartsboka

Oppstartsboka er for deg som skal starte for deg selv. Ta en tur innom nærmeste bankkontor så får du et eksemplar av boka.

» Her finner du oss

En million ideer

Hva skal til for å lykkes som gründer? Les rapporten utarbeidet for DNB av analyseselskapet Menon Business Economics.

» Rapporten om gründere
Var dette nyttig for deg?