Starte bedrift

illustrasjonsfoto: oppstart av bedrift
I DNB har vi et eget team, Oppstartslos, som kan mye om det å starte bedrift. De kan gi deg gode tips, og hjelpe deg på veien. På denne siden har vi samlet informasjon om viktige temaer, relevante lenker, maler for dokumenter, og artikler til inspirasjon.

Temaer

Åpne konto, bli bedriftskunde
Kunde
Video og seminar
webinar-seminar
Forretningsidé
Forretningsidé
Forretningsplan
Forretningsplan
Finansiering og støtteordninger
Finansiering
Selskapsform
Selskapsform
Registrering
Registrering
Verktøy og skjemaer
Verktøy
Inspirasjon
Artikler
Ungt Entreprenørskap
ungt entreprenørskap
Pensjon
Pensjon
 

 
Snakk med Oppstartslosen
Hverdager fra kl. 08 - 16
04800
 
Tjener du mer enn 620.000 kroner kan du som selvstendig næringsdrivende spare opp til 4 prosent av lønnen din til pensjon. Samtidig kan du få inntil 50 prosent av innskuddet i skattefradrag. Oppretter du pensjonsavtalen før 31. mars rekker du å få skattefradrag også for 2014. Les mer om hvor mye [...]
Hei Magica, takk for at du deler gode tips og råd til andre som er i lignende situasjon. Dine tanker om både nøkternhet og kontaktnett tror vi gjelder nesten alle gründere, uansett bransje. Lykke til med prosjektet deres! /erik :)
Budsjettet er "kartet" du skal orientere deg etter, enten det gjelder kostnader, inntekter og/eller kapitalbehov (kort/langsiktig gjeld). Altfor mange nye bedrifter oppdager brått at en eller flere av følgende hendelser inntreffer: -uforutsett kapitalbehov (f.eks. må investere i utstyr, tar lenger tid å få inn utestående     fordringer) -inntektene uteblir (det tar ofte tid å [...]

Ukentlig seminar

Bli med på vårt seminar om å starte egen bedrift. I løpet av én time får du innsikt i relevante problemstillinger enten du nylig har startet, eller vurderer å starte egen bedrift. Her møter du også andre i samme situasjon.

» Velg sted og dato. Meld deg på her
 

Oppstartsboka

Oppstartsboka er for deg som skal starte for deg selv. Ta en tur innom nærmeste bankkontor så får du et eksemplar av boka.

» Her finner du oss
Var dette nyttig for deg?