Informasjon til korona-rammede bedrifter

hjelpetelefon korona 23021266
Send oss en melding
Ønsker du å søke om finansiering, øke finansiering eller søke om avdragsfrihet kan du sende oss en melding i skjemaet over.

» Send oss en melding
Bli med p webinar
Mange bedrifter står midt i sine største utfordringer noensinne, og det er viktigere nå enn noen gang å sikre likviditet og omstillingskraft. 

» Les mer om webinarer for Korona-rammede bedrifter
Ring DNBs hjelpetelefon for bedrifter på 23 02 12 66
 

Tips og råd

ikon finansiering

Finansiering

Har du behov for avdragsfrihet i en periode for å forbedre likviditeten? Har du store svingninger i likviditeten til bedriften, og trenger midlertidig økning i kassekreditten? Ønsker du å sikre innbetalinger til din bedrift gjennom factoring? Vi vil gjerne hjelpe din bedrift med de riktige likviditetsgrepene.

» Send oss en melding her

 
ikon forsikring

Forsikring

Har driften stanset eller blitt redusert som følge av korona, og lurer du på hva driftstapsforsikringen dekker? Har din bedrift fått en reduksjon i omsetning slik at du har behov for å justere omsetningen på forsikringsdekningene deres? Har du tidligere tegnet personalforsikring for ansatte som nå er permitterte? Vi har laget en oversikt med de oftest stilte spørsmålene og svarene knyttet til forsikring.

» Les mer om forsikring her

 
ikon pensjon

Pensjon

Lurer du på hvordan du håndterer pensjon for dine ansatte i forbindelse med korona og permittering? Har du behov for å redusere pensjonskostnadene på kort sikt? Vi har laget en oversikt med de oftest stilte spørsmålene og svarene knyttet til pensjon.
 

Nasjonale tiltak

Erna Solberg presenterer statsgaranterte ln. Foto: NTB Scanpix
Myndighetene har kommet med flere tiltak for å hjelpe næringslivet. Under finner du mer informasjon om hva tiltakene går ut på og hvordan det påvirker deg og din bedrift.

» Les mer de om nasjonale tiltakene, statsgarantert lån og kompensasjonsordningen

Hjelp til å finne nye muligheter

Oppstartslos
Ta en prat med oss i DNB Oppstartslos om hvordan finne alternative inntektskilder og nye muligheter. Vi vil gjerne sparre med deg om din bedrift.

» Les mer og kontakt oss
 

Drop-in

Vi følger Folkehelseinstituttet (FHI) og Helsedirektoratets retningslinjer for å bidra til å begrense virusspredning i Norge. Derfor vil det dessverre ikke være mulig å benytte seg av drop-in på våre kontorer i tiden fremover.

Vi skal fortsatt være tilgjengelige for fysiske og elektroniske møter, og dette kan du enkelt booke i nettbanken.

Er du bedriftskunde som gjør kontantinnskudd henviser vi til siden om kontanthåndtering.

DNB Nyheter

På DNB Nyheter følger vi korona-krisen tett, og lager saker som er relevante for deg og din bedrift. Her dekkes grepene som gjøres fra myndighetene, hvordan krisen treffer næringslivet, og hvordan vi kan hjelpe din bedrift.

» Les mer på DNB Nyheter