Corporate Legal Intern

Vi søker engasjerte og dyktige jusstudenter til stilling som Corporate Legal Intern hos DNB Juridisk, Advokatfirmaet BA-HR og Aker Solutions.

DNBs hovedkontor i Bjrvika, Oslo

Hva er Corporate Legal Intern?

Som Corporate Legal Intern gjennomfører du et praktikantopphold på seks uker hos hvert av firmaene i løpet av en periode på 18 måneder. Du får innblikk i arbeidet som advokat både i store bedrifter med egen juridisk avdeling og i et forretningsadvokatfirma. Dette gir en unik mulighet til å delta i store og varierte oppdrag i samarbeid med landets ledende forretningsadvokater.

Hos DNB-advokatene vil du være tilsluttet en av våre seksjoner, og du vil delta i saker vi arbeider med, få varierte oppgaver og tett oppfølging. En fadder sørger for at du blir en del av miljøet og at du har noen det er spesielt naturlig å forholde deg til og søke råd hos ved behov. Du inviteres med på interne kurs, seminarer og sosiale arrangementer som holdes i perioden du er hos oss.

Søknad og mer informasjon

For å søke stillingen som Corporate Legal Intern hos alle tre firmaene, send din søknad, CV og karakterutskrift til Kristin Sandvik Vogt-Jacobsen på krisan@bahr.no.

Les mer om Advokatfirmaet BA-HR på www.bahr.no/corporate-legal-intern og Aker Solutions på www.akersolutions.com/corporate-legal-intern.

Loger for DNB, Bahr og Aker Solutions

Kontakt
915 04800
Har du spørsmål? Du finner kontaktpersoner i alle stillingsannonsene våre.

Summer Intern i DNB Juridisk

I tillegg til Corporate Legal Intern i samarbeid med Advokatfirmaet BA-HR og Aker Solutions, tilbyr vi engasjement som Summer Intern i DNB Juridisk.
Les mer her
Kontakter i DNB-advokatene
Randi Jørum Sullan
Tlf 93690825
E-post

Line Hagen
Tlf 97542380
 

Følg oss på Linkedin

LinkedIn-logoen