DNB inngår samarbeid med Usbl

– Denne avtalen sikrer medlemmene i USBL medlemsfordeler på boliglån og annen finansiering, samt store rabatter på eiendomsmegling, sier Petter Orning, divisjonsdirektør i personmarkedet og Terje Buraas, administrerende direktør i DNB Eiendom.

NY AVTALE: – Vi i DNB ønsker å ha avtaler med store og profesjonelle organisasjoner – som Usbl, sier Petter Orning, divisjonsdirektør i personmarkedet og Terje Buraas, administrerende direktør i DNB Eiendom. Foto: Thomas Stefan Strzelecki
Lesetid 4 min lesetid
Publisert 16. okt. 2019
Artikkelen er flere år gammel

Han legger til at avtalen er viktig for DNB og DNB Eiendom, fordi den gir banken en mulighet til å presentere betingelser og rådgiving til mer enn 100.000 medlemmer i et av Norges største boligbyggelag.

–  Vi er opptatt av å komme i kontakt med så mange som mulig av medlemmene, og har som mål å gi gode og trygge kundeopplevelser innen finansiering og eiendomsmegling under samme tak. Vi inngår denne avtalen fordi vi vil være en strategisk partner for Usbl.

Den nye avtalen mellom DNB og Usbl skal gi fordeler for boligbyggelagets medlemmer fra dag én.

– Vi kommer til å ha mange profesjonelle finansrådgivere som har satt seg godt inn i den nye avtalen og som nå vil være tilgjengelige for Usbl-medlemmene. Det vil bli lagt ut mye informasjon på nettsidene til Usbl, det vil bli sendt ut nyhetsbrev til de 56.000 medlemmene og det vil bli laget en egen landingsside i nettbanken til DNB for Usbl sine medlemmer. Her kan de blant annet sjekke sine betingelser, forteller Orning og Buraas i DNB.

GODE BETINGELSER: DNB kommer til å tilby USBL sine medlemmer gode betingelser på finansiering av bolig og bil, forteller Petter Orning og Terje Buraas. Foto: Thomas Strzelecki

Spesiell pris til Usbl-medlemmer

DNB kommer til å tilby USBL sine medlemmer gode betingelser på finansiering av bolig og bil, sier Orning. Han håper at mange medlemmer i Usbl vil ta kontakt med våre finansrådgivere for å få en økonomisk gjennomgang.

En av del at det nye samarbeidet innebærer at DNB Eiendom tilbyr gratis e-takst ved eierskifte, samt en spesiell Usbl-pris for e-takst som skal brukes til refinansiering eller andre formål som ikke inkluderer eierskifte.

– Det viktigste tipset er å kontakte oss for en uforpliktende, men viktig prat slik at vi kan gi gode råd til det enkelte medlem, oppfordrer Buraas.

Dette er ikke bare en bankavtale, men også avtale om eiendomsmegler. Hva får Usbl-medlemmene med denne avtalen som de ikke får med andre eiendomsmeglerfirmaer?

– DNB Eiendom er landets største eiendomsmeglerkjede og har også sterke posisjoner i markedene der Usbl-medlemmer bor. Dette betyr at DNB Eiendom har sterk lokalkunnskap om alle markedene og er en av de aller fremste på bruk av digital teknologi og tidsriktige markedsverktøy. Vi har også landets største boligkjøperregister hvor vi har samlet mer enn 40.000 personer som har gitt oss et klart budskap på hva de er interessert i, og som står klar til å kjøpe, forteller direktøren i DNB Eiendom.

Han avslutter med å si at DNB Eiendom har svært erfarne meglere med en trygg, faglig og kommersiell kvalitet.

– Dette er alle viktige forhold å tenke på i valg av megler; den sterke samhandlingen i konsernet gjør at også Usbl-medlemmer kan få dekket alle sine behov innen finans, forsikring og eiendomsmegling.