- Det viktigste er å levere det vi lover, og vi lover mye

DNB-ledelsen legger listen høyt for de neste to årene. – Vi ligger godt an og vi skal klare å levere, sier finansdirektør Ottar Ertzeid.

STØ KURS: DNBs finansdirektør Ottar Ertzeid (t.h) ga programleder Marius Brun Haugen innsikt i hva som møtte ham da han la fram DNBs finansielle mål for analytikere og investorer under DNBs kapitalmarkedsdag i London 20. november. I forgrunnen tekniker Kim Farago. Foto: Tobias Myklebust Fjeldheim
Lesetid 1 min lesetid
Publisert 20. nov 2019
Artikkelen er flere år gammel

Onsdag møtte DNB-ledelsen aksjonærer, analytikere og mulige investorer til kapitalmarkedsdag i London. Denne samlingen er nøye planlagt og ingenting er overlatt til tilfeldighetene når blant annet konsernsjef Kjerstin Braathen og finansdirektør Ottar Ertzeid redegjør for prioriteringer og mål i DNB i tiden fremover.

– For oss er det veldig viktig å få fram ambisjonene og overbevise om at vi har en god plan for å nå alle målene, sier finansdirektør Ottar Ertzeid.

– Det viktigste er å levere det vi lover, og vi lover mye.

Det er første gang på to år at DNB holder kapitalmarkedsdag. Dette er en anledning til å gå i dybden på selskapets drift og ambisjoner.

– Det som blir sagt her har direkte innvirkning på aksjekursen og den videre investeringsviljen hos eierne, fortsetter han.

Her finner du mer informasjon om kapitalmarkedsdagen, DNBs resultater og finansielle mål.

For deg som ikke fikk hørt Ertzeid direkte i London, har du muligheten til å høre et eksklusivt intervju med Ertzeid i denne ukens spesialutgave av podkasten «Utbytte».

Her forteller han om hvordan han og Braathen ble møtt av analytikere og eiere under onsdagens kapitalmarkedsdag, og han utdyper de finansielle målene og redegjør for hvordan de er satt: