DNB lanserer DNB Finsight – gir deg finansiell kontroll og oversikt

Nå blir det enklere og billigere å få full kontroll på selskapets likviditet. DNB Finsight ble lansert under en stor bransjekonferanse i København onsdag.

ETTERSPURT: Anders Grevstad og Linn Agdestein i DNB forteller at mange bedriftskunder ønsker en bedre oversikt over kontantstrømmen. De har allerede de første pilotkundene på plass i DNB Finsight. Foto: Stig B. Fiksdal  
Lesetid 2 min lesetid
Publisert 17. okt 2019
Artikkelen er flere år gammel

DNB Finsight er en likviditet- og rapporteringsløsning med multibankfunksjonalitet. Løsningen samler data på tvers av selskaper, banker og landegrenser. DNB Finsight er skybasert og integreres enkelt i bedriften, og vil automatisk samle inn og sammenstille data som presenteres i et dashbord. Løsningen er basert på et rikt pre-konfigurert oppsett som gjør det raskt å komme i gang.

– Kontantstrømmen er på mange måter blodet i en organisasjon. Det er derfor nødvendig å ha oversikt over tilgjengelige midler i dag, samt troverdige prognoser for hvordan fremtiden ser ut. Med DNB Finsight får man i tillegg anledning til å måle og analysere finansiell utvikling og eventuelle avvik, noe som er svært verdifullt, sier Linn Agdestein, leder for trade & working capital i DNB.

Rik funksjonalitet

En av de største utfordringene med å oppnå god likviditetsstyring er sammenstilling av data. Med mange datakilder og manglende integrasjoner, brukes det mye tid på manuell behandling av data. Dette kan medføre høyere kostnader og økt risiko for bedriften.

DNB Finsight løser dette og tilrettelegger samtidig for strategiske beslutninger basert på innsikt i egen virksomhet.

Løsningen har rik funksjonalitet

– DNB Finsight er allerede i produksjon og de første pilotkundene er på løsningen. Allerede nå får vi gode tilbakemeldinger. Dette er en tjeneste mange etterspør, og vi ser at den løser faktiske utfordringer, sier Anders Grevstad, divisjonsdirektør for Category & Transaction Banking i DNB.

– Løsningen har rik funksjonalitet, men samtidig er det viktig for oss med kontinuerlig utvikling. Her skal vi jobbe tett med kundene våre, og lytte til deres tilbakemeldinger. Vi skal både begeistre og treffe på bedriftenes behov, legger Grevstad til.

Vil du vite mer? Klikk her

NYHET: Linn Agdestein presenterer DNB Finsight for kunder og andre interesserte under bransjekonferansen EuroFinance i København onsdag. Foto: Kristin Skarbø