#Utbytte

Nordisk helse – hva er bransjen gode på og hvor finner vi vekstmulighetene?

Norden har mange lovende bedrifter innen ulike deler av helsesektoren som trenger kapital til å vokse globalt. I siste utgave av podcasten «Utbytte», som i denne utgaven er en samkjøring med podcasten «Radium» fra Radforsk, får du en oppdatering på hvor langt fremme «nordisk helse» er.

PODCASTEN UTBYTTE: Ny podcast om hvor langt fremme «nordisk helse» er. Fra venstre Marius Brun Haugen, DNB, Elisabeth Andersen, Radium, Jónas Einarsson, Radforsk og Susanne Stuffers, P53. Foto: Stig B. Fiksdal
Lesetid 2 min lesetid
Publisert 12. des 2019
Artikkelen er flere år gammel

- Det er viktig å få forskningen ut. Det er mange interessante nye teknologier, og det skjer ekstremt mye interessant forskning, sier Susanne Stuffers, forvalter i P53 og investor i helsesektoren.

P53 investerer kun i helseselskaper som er innovative og som bidrar til forbedring for pasientene.

- Det er viktig for oss med dynamikken hvordan selskapene tenker, og hvordan de tilnærmer seg problemstillinger. Kompetansen i teamet er også viktig, samt hvordan de ser på det globale markedet, sier Stuffers.

Ukuelig optimist

Jónas Einarsson som er administrerende direktør i Radforsk, er opptatt av å bygge en solid helsenæring i Norge.

- Vi går inn som investor veldig tidlig, da er det viktig å få inn både penger og kompetanse. Jeg er en ukuelig optimist, nå bobler det av ideer og jeg tro det er mye som kan bære frukter, sier Einarsson.

Hør podcasten her:

SAMSENDING: Podcasten Utbytte og Radium har samsending om nordisk helseindustri. Fra venstre Jónas Einarsson, Radforsk, Susanne Stuffers, P53, Elisabeth Andersen, Radium og Marius Brun Haugen, DNB. Foto: Stig B. Fiksdal