Aksjeanalytiker om nordisk telekom: - Den store endringen ligger fortsatt et stykke fram i tid

I dag arrangeres DNBs årlige nordiske TMT-konferanse for femtende gang ved vårt hovedkontor i Bjørvika i Oslo.

TELEKOM: 5G vil bli viktig for telekombransjen og investorene, men det kan ta tid. : Foto: NTB scanpix Foto: g2mapping/libg2 3.9.18
Lesetid 1 min lesetid
Publisert 28. aug. 2019
Artikkelen er flere år gammel

Toppledelsen fra mer enn 20 toneangivende selskaper innen teknologi-, media- og telekombransjen vil presentere seg for norske og internasjonale investorer gjennom dagen.

Presentasjonene fra konferansen er nå tilgjengelig her.

I anledning konferansen har vi laget en oppdatering med Frank Maaø, aksjeanalytiker i DNB Markets. I videoen under forklarer han blant annet hvorfor telekomsektoren gjør det bedre enn det generelle markedet om dagen, hvorfor 5G er et sentralt tema alle investorer bør merke seg og hvordan det vil kunne påvirke telekombransjen fremover.

”Vi tror 5G vil bli veldig viktig, men i Norden ligger den store endringen fortsatt et stykke fram i tid. Det er blant annet fordi vi har så god tilgang til 4G og fiber. Når det gjelder telekomoperatørene, slik som for eksempel Telenor, tenker investorene fortsatt først og fremst på utbytte. Det sagt mener jeg det er viktig å være klar over at 5G har et stort potensial for differensiering av produktene til telekomoperatørene på sikt. Det er sårt tiltrengt.”

Frank Maaø, aksjeanalytiker i DNB Markets