22 kroner «vippses» hvert eneste sekund

Nesten 300.000 har lastet ned appen Vipps i løpet av en knapp måned. Nå overfører nordmenn rundt 22 kroner i sekundet ved hjelp av betalingstjenesten.

Lesetid 2 min lesetid
Publisert 16. feb. 2018
Artikkelen er flere år gammel

Vipps, som skal gjøre det lettere å overføre penger, er tydeligvis en tjeneste som har vært etterlengtet i Norge. Over 10.000 har lastet ned appen hver eneste dag siden den ble lansert for knappe to uker siden, og nå har snart 300.000 installert Vipps på telefonen sin.

Rundt 1,9 millioner kroner blir nå overført hver dag ved hjelp av tjenesten – eller nærmere 80.000 per time. Det utgjør mange oppgjør av kinobilletter, fellesmiddager, taxiturer eller andre situasjoner der appen egner seg.

– Vipps skal levere en fantastisk brukeropplevelse og nytteverdi for forbrukerne, og nedlastingstallene bekrefter at vi har truffet på akkurat dette, sier direktør for personmarked i DNB, Trond Bentestuen.

LES OGSÅ: I disse ti situasjonene er Vipps helt genial å bruke

Tjenesten kan brukes av alle, uavhengig av norsk bankforbindelse, og alt du trenger for å gjøre en overføring er mobilnummeret til den du skal overføre til. Ettersom Vipps synkroniseres med kontaktlisten på telefonen din, vil du mest sannsynlig ha de fleste nyttige numrene tilgjengelig når du starter å bruke tjenesten. Vipps har i tillegg en egen chat-funksjon, som gjør at du kan snakke med dem du overfører med.

Snart kan du be om penger
Brukere av Vipps kan se frem til den første oppdateringen av tjenesten i løpet av sommeren, som gjør det mulig å be om penger. En etterlengtet funksjon for alle som ofte legger ut for andre, som konsertbilletter, middager og taxiturer.

– Vipps skal utvikles i takt med brukernes behov, og vil oppdateres med funksjoner som gjør hverdagen enklere og mer effektiv, fortsetter Bentestuen.

LES OGSÅ: Med denne appen kan du spare utrolig mye tid

Vipps – på restaurant! from DNB Bank on Vimeo.