DNB har Beste reiseforsikring

For femte år på rad vinner DNB «Beste Reiseforsikring» hos Norsk Familieøkonomi. Igjen var det dekningsgarantien som gjorde utslaget.

BESTE REISEFORSIKRING FRA DNB: Norsk Familieøkonomi har kåret DNBs Reiseforsikring til «Best i test» for femte året på rad. Foto: NTB Scanpix
Lesetid 3 min lesetid
Publisert 08. jun. 2018
Artikkelen er flere år gammel

– Denne kåringen henger høyt fordi vi vet at Norsk familieøkonomi gjør en svært grundig gjennomgang av reiseforsikringene, sier leder av DNB Forsikring, Ketil Voll.

– Det blir mer og mer viktig med en god reiseforsikring. Vi reiser mer, er mer på farten og dessverre lever vi i en verden der det skjer både store og små hendelser hvor man får bruk for reiseforsikringen. Da er det godt å vite at man har de beste dekningene.

2018 er femte året på rad at DNB stikker av med seieren. I 2014 ble dekningsgarantien lansert, og siden det har DNB vunnet hvert år. Så langt er det ingen andre selskaper som har fulgt etter med dekningsgaranti. Dekningsgaranti får du på alle DNBs Best-forsikringer. Det garanterer deg at ingen forsikringsselskap i Norge gir deg bedre dekning enn DNB.

Kjøp DNBs reiseforsikring her

Hvorfor er det viktig med reiseforsikring?

Reiseforsikring er en forsikring som alle bør ha. Vi er alle på reise, enten det er dagsturer eller lengre reiser. Spesielt er det viktig å tenkte på de store alvorlige hendelsene du kan bli rammet av, som akutt sykdom. Da er det trygt å vite at du har en god reiseforsikring som dekker lege og sykehusutgifter (kan fort koste deg flere hundre tusen kroner hvis du ikke har reiseforsikring). Unge legger ofte ut på lengre reiser eller jordomseiling, i tillegg deltar på ulike aktiviteter- og da er reiseforsikring et «must».

Mange tror dessverre at de er dekket av Europeisk helsetrygdkort, men dette er ofte svært begrenset da mange sykehus i utlandet er private. I tillegg vil det offentlige ikke dekke medisinsk hjemtransport.

«Dekker noen det, dekker vi det!»

– Dekningsgarantien gir kundene en trygghet når uhellet er ute, men gjør samtidig at vi i DNB blir skjerpet når det gjelder å tilby de beste dekningene. Vi gjør jevnlige grep for å være konkurransedyktige på både produktinnhold og vilkår. Vi overvåker markedet og følger med på det som rører seg i bransjen, sier Voll.

– Vi ser at konkurransen stadig blir tøffere, men vi har ingen planer om å gi fra oss tetposisjonen. Vi kommer til å fortsette å tilby dekningsgaranti, god kundeservice 24/7 og gi kundene konkurransedyktige priser.

BESTE REISEFORSIKRING: Dekningsgarantien gir kundene en trygghet når uhellet er ute, sier Ketil Voll, leder av DNB Forsikring. Foto: DNB

Ingen overraskelse at DNB har beste reiseforsikring

Norsk Familieøkonomi mener det er ingen stor overraskelse at det igjen er det DNBs Reiseforsikring Best som er vinneren av testen. De mener den beste reiseforsikringen er god, og at det er dekningsgarantien deres som sikrer seieren.

«DNB Reiseforsikring blir bare bedre og bedre»

– DNB Reiseforsikring blir bare bedre og bedre. Med DNBs dekningsgaranti vil du ha mulighet til å skreddersy den beste reiseforsikringen når behovet oppstår. Det er betryggende å vite at man er sikret best mulig dekning uansett hva som skjer. Men man må være villig til å gjøre en ekstra innsats, sier seniorrådgiver Eva Sørmo i Norsk Familieøkonomi.

Les hele testen her

For å benytte deg av dekningsgarantien til DNB, må du kunne dokumentere hva andre forsikringsselskap tilbyr. Det kan ende opp med å bli en stor jobb å finne riktig dokumentasjon, men medlemmer i Norsk Familieøkonomi har tilgang til oversikten over dekningene til andre selskaper, og de har gjort det ekstra enkelt for sine medlemmer.

– Vi har plukket ut hvilke forsikringsselskap som er best på de ulike punktene, og du kan dermed enkelt sjekke om andre forsikringer dekker mer eller noe annet enn DNB, forklarer Sørmo.

Kjøp DNBs reiseforsikring her

1 av 5 har ikke reiseforsikring

Eva Sørmo, Norsk Familiøkonomi. Foto: Norsk Familieøkonomi