DNB tilrettelegger for enklere og billigere betaling

DNB har de siste årene brukt store ressurser på å gjøre betaling enklere og billigere for kundene. Banken har investert store summer i utviklingen av Vipps, som har som forretningsmodell å gjøre papirfakturaer til historie. DNB er også inne på eiersiden i Payr, et annet alternativ for rask og enkel regningsbetaling.

ENKLERE BETALINGSMÅTER: DNB har de siste årene brukt store ressurser på å gjøre betaling enklere og billigere for kundene.  (Illustrasjonsfoto)
Lesetid 1 min lesetid
Publisert 13. sep 2018
Artikkelen er flere år gammel

– DNB har i flere år jobbet for å få flere – både bedrifter og personkunder – til å ta i bruk eFaktura, som er gratis for personkunder. DNB har nå utviklet Alltid eFaktura, et valg som ble lagt inn i nettbanken andre helgen i september. Det betyr at bankens personkunder nå kan si ja til å få eFaktura fra alle bedrifter som tilbyr dette. Kundene må altså ikke lenger inngå eFaktura-avtale med den enkelte bedriften de skal betale til eller motta faktura fra (fakturautstederen), opplyser informasjonsdirektør i DNB, Even Westerveld.

Nesten halvparten av DNBs kredittkortkunder benytter nå eFaktura.

Ønsker du å motta alle dine regninger som eFaktura (Alltid eFaktura)?

Hvis du ønsker å motta alle regninger som eFaktura, logg deg inn i nettbanken, klikk på «Dagligbank og lån», så nest nederst under «Betale og overføre», klikk på «AvtaleGiro og eFaktura». Der finner du en lenke til å opprette avtale om å motta alle regninger som eFaktura.

Her finner du det du trenger å vite om eFaktura og Alltid eFaktura: