I disse 10 situasjonene er «Vipps» helt genial

Appen kan spare deg for utrolig mye tid

Lesetid 3 min lesetid
Publisert 16. feb. 2018
Artikkelen er flere år gammel

Hils på Vipps, tjenesten som gjør det enklere å overføre penger til familie og venner. Glem kontonummer, for med Vipps trenger du bare mobilnummeret til den som skal motta pengene.

Tjenesten kan brukes av alle, uavhengig av norsk bankforbindelse, og alt du trenger for å gjøre en overføring er mobilnummeret til den du skal overføre til – og det har du jo sannsynligvis i kontaktlisten fra før.

Og appen kan spare deg for mye tid og frustrasjon i mange situasjoner – bare se på denne listen:

På restaurant

Det er ikke alltid like moro når regningen kommer på bordet etter å ha kost seg med deilig mat på restaurant. Er man i tillegg flere rundt bordet kan oppgjøret bli en salig blanding av utlegg, kort og kontanter. Med Vipps kan hver og en overføre pengene til en person, og vipps – så kan bordet betale regningen med ett kort.

I Taxi

Selv om du tar taxi med flere personer, kan man ofte bli sittende igjen med hele regningen dersom du bor lengst unna. Nå er løsningen her – har passasjerene lastet ned vipps, kan de enkelt vippse over sin andel av beløpet på et blunk. Det har altså blitt langt vanskeligere å være taxi-snylter nå til dags!

Vipps – I taxien from DNB Bank on Vimeo.

I Køen

Nå nærmer festivalsommeren seg, og hva er vel bedre enn en kald øl i solen? Det er mange enige om, og køene kan ofte bli deprimerende lange. Ser du imidlertid en venn langt femme i køen, er det nå ikke verre enn å åpne appen og overføre noen kroner – vipps så er du en øl rikere!

På Finn-torget

Skal du selge noe på Finn-torget, kan betalingen ofte være en bekymring. Med Vipps får både avsender og mottaker med en gang beskjed om at pengene er overført, og avsender har ingen mulighet til å trekke tilbake betalingen. Vipps – så er du kvitt sofaen!

Konsert og kino

Skal du på konsert eller kino med venner og har lyst til å sitte ved siden av hverandre, må ofte én person legge ut for flere. Nå slipper du å sende ut kjedelige meldinger med kontonummer – nå er det bare å gjøre opp med en gang – vipps, så er hele gjengen på samme rad!

Middag

Har du handlet inn til fredagstaco og invitert vennene dine, kan det noen ganger være en formidabel oppgave å kreve inn penger fra glemske venner. Etter at den første tortillaen er fortært, kan du nå kjapt og enkelt få vennene dine til å vippse over noen kroner, og så er det bare å benke seg ned til gullrekka og nyte helgen.

Regninger

Bor du i kollektiv, må man månedlig kreve inn penger for strøm-, TV – og internettregninger. Det har aldri vært enklere enn nå – Vipps, så har alle betalt!

Barnevakt

Nå trenger du ikke lenger samle inn kontonummeret for å betale barnevakten for jobben. Vipps, så er pengene overført!

Fellesgaver

Det er ikke alltid like lett å få igjen penger av glemske venner, til tross for at du har vært snill og lagt ut penger for gaven til bursdagsbarnet. Nå kan du enkelt få vennene dine til å vippse over penger til deg. Vipps, så har du råd til vin i glasset, også!

Reise

Mange skal ut og reise i sommer – både til utlandet og til sommerhytter på norskekysten. I alle tilfeller dukker det ofte opp situasjoner der en person legger ut for mat og drikke for andre. Nå kan dere gjøre opp med en eneste gang – vipps, så ble sommerferien litt billigere!

Slik kommer du i gang:

  1. Last ned appen fra Apple Store, Google Play eller Windows Store
  2. Register deg med et betalingskort (Visa eller Mastercard)
  3. Sett i gang med å vippse penger

Vipps på restaurant from DNB Bank on Vimeo.