Blir stresset av regnskap:

Dennis og Kristin: - Vi trenger hjelp!

Fra konkurs og kaos i regningene til orden i sysakene? Tirsdag 4. februar 21.30 kommer Silje Sandmæl hjem til Kristin Gjelsvik og Dennis Poppe i «I Lomma på Silje» på TV 3.

SLØSING: Dennis Poppe og Kristin Gjelsvik vet det kommer penger inn, men ikke hvor de blir av. Nå har de bedt Silje Sandmæl om hjelp til å få orden på økonomien sin. Foto: TV 3
Lesetid 4 min lesetid
Publisert 02. feb. 2020
Artikkelen er flere år gammel

Småbarnsforeldrene Kristin Gjelsvik og Dennis Poppe er i dag kjente fjes på blogg, YouTube og TV. De tjener bra, men bruker opp alle pangene sine på Foodora, store og små joggesko, snus, gaming og strømmetjenester.

Tirsdag 3. februar møter du dem  «I lomma på Silje» på kl. 21.30 på TV3.

Paret ble først kjent i da de møtte hverandre i «Paradise Hotel» i 2012. Siden den gang Kristin gått konkurs, de har de har flyttet sammen, fått barn og blitt businesspartnere. Paret har hatt eget talkshow på YouTube , «Høyt og lavt med Kristin og Dennis», og eget program på Viafree kalt «Kristin & Dennis: 1 + 1 = 3», hvor seerne fikk følge Kristins graviditet.  

Jeg finnes ikke strukturert

Nå jobber begge med Kristins livsstilsblogg, der hun også er en aktiv samfunnsdebattant. Kristin har særlig engasjert seg i kampen mot kroppspress og vant nylig bloggprisen « Årets sterke mening».

Men de har ikke like stor suksess med alt de gjør, ikke minst gjelder det hvordan håndterer penger. Som Kristin skriver på bloggen sin: 

  • «Jeg finnes ikke strukturert»
  • «Ting jeg burde: Få kontroll over alle regninger»
  • «Ting som stresser meg: Regnskap»

 

Omgitt av fristelser

- Vi trenger hjelp, sier Dennis i tirsdagens episode av "I lomma på Silje".

-Ja, vi har et realt kaos. Det er bare surr når det gjelder økonomien, utfyller Kristin. Hun håper derfor at DNBs forbrukerøkonom, Silje Sandmæl, kan hjelpe dem.

Og Silje kommer.

I episoden flytter hun inn til den lille familien som bor i en leilighet på Grünerløkka i Oslo. Her ligger fristelsene på rekke og rad rett. Kafeer.  Frisører. Restauranter. Og alle typer butikker. Det er noe å bruke penger på overalt.

Økonomi er ikke det paret har mest greie på. Og de har også noen drømmer – eller sparemål – som i dag virker helt utenfor rekkevidde.

Selv om de har bedt Silje om hjelp, er Kristin litt redd henne. Silje kan jo være litt streng …

Vet ikke hvor pengene ble av

I episode to av «I lomma på Silje» vil du oppdage at Kristin har en stygg uvane – hun pynter på sannheten når det gjelder priser på ting – i tillegg til at hun også har med seg noen økonomiske spøkelser fra tidligere. Også noen som hun ikke visste om, men som Silje heldigvis oppdaget.

Som Dennis sa etter å ha vært med i programmet: «Vi får jo penger inn, men vi visste ikke hvor de pengene gikk hen. Det vet vi nå.»