Slik skaffer du Vipps for lag og foreninger

Lysten på en enklere betalingsløsning for bedrifter, lag og foreninger i Norge? Et par tastetrykk er det som skal til for å kunne ta betalt, f.eks. ved kiosksalg, loppemarked eller innsamling til det lokale idrettslaget. Et stadig mer kontantløst samfunn kan by på utfordringer for mange, men med Vipps på laget kan bedrifter, korps, idrettslag og andre frivillige organisasjoner nå ta betalt med kun et par tastetrykk på mobilen.

Foto: VIPPS
Lesetid 2 min lesetid
Publisert 12. jun 2019
Artikkelen er flere år gammel

 

Slik får du Vipps til lag og foreninger:

1. Fyll ut bestillingsskjemaet

2. Etter at du har fullført bestillingen, så vil du innen kort tid få en bekreftelse på e-post om at din Vippsprofil nå er aktiv. Dette vil si at dere er søkbar i Vippsappen, og at dere allerede nå kan begynne å ta betalt med Vipps.

3. Alle som bestiller Vipps får tilsendt en pakke med markedsmateriell. Pakken sendes fra oss innen en uke etter bestilling.

4. Du får også tilsendt salgsrapporter på e-post daglig, ukentlig eller månedlig. Dette velger du i bestillingskjemaet.

Stor interesse

– Vi har opplevd en enorm interesse spesielt fra idrettslag, foreninger og ideelle organisasjoner som ønsker hjelp med enklere betalingsløsninger. Nå er løsningen på plass, og forhåpentligvis vil Vipps revolusjonere måten lag og foreninger får inn penger på, sier Rune Garborg (bildet) direktør for Vipps i DNB.

De i overkant av 100.000 lagene og foreningene som finnes i Norge kan nå se frem til et mer effektivt salg, og allerede står 1,3 millioner brukere klare til å betale med Vipps.

– Lag og foreninger trenger ikke holde styr på kontanter eller leie betalingsterminaler når pengene kan vippses rett inn på en registrert konto. Ikke minst blir det enklere for kundene, som slipper å tenke på å ha kontanter tilgjengelig. Her skal Vipps løse et problem for alle, sier Garborg.

Alle bedrifter, lag og foreninger som har et organisasjonsnummer og en bedriftskonto i DNB vil kunne motta betaling fra dagens 1,3 millioner vippsere.

 

Slik vippser du et lag eller en forening:

1. Søk opp laget, forening eller organisasjonens navn.

2. Tast inn ønsket beløp og trykk på «Betal».

3. Kvitteringen bekrefter at pengene er sendt.

For å ta i bruk Vipps må laget eller foreningen ha en bedriftskonto i DNB.

For å opprette Vipps-profil for lag eller forening, klikk her!