Over 100.000 har lastet ned denne appen på ti dager

Nordmenn har virkelig trykket Vipps til sitt bryst. I løpet av ti dager har over 100.000 lastet ned den nye vennebetalingstjenesten fra DNB.

Lesetid 2 min lesetid
Publisert 16. feb. 2018
Artikkelen er flere år gammel

Vipps, som skal gjøre det lettere å overføre penger, er tydeligvis en tjeneste som har vært etterlengtet i Norge. Rundt 10.000 har lastet ned appen hver dag siden den ble lansert for knappe to uker siden.

– Vipps skal levere en fantastisk brukeropplevelse og nytteverdi for forbrukerne, og nedlastingstallene bekrefter at vi har truffet på akkurat dette, sier direktør for personmarked i DNB, Trond Bentestuen.

Tjenesten kan brukes av alle, uavhengig av norsk bankforbindelse, og alt du trenger for å gjøre en overføring er mobilnummeret til den du skal overføre til. Ettersom Vipps synkroniseres med kontaktlisten på telefonen din, vil du mest sannsynlig ha de fleste nyttige numrene tilgjengelig når du starter å bruke tjenesten. Vipps har i tillegg en egen chat-funksjon, som gjør at du kan snakke med dem du overfører med.

LES OGSÅ:I disse ti situasjonene er Vipps helt genial å bruke

Vipps – på restaurant from DNB Bank on Vimeo.

Snart kan du be om penger
Brukere av Vipps kan se frem til den første oppdateringen av tjenesten i løpet av sommeren, som gjør det mulig å be om penger. En etterlengtet funksjon for alle som ofte legger ut for andre, som konsertbilletter, middager og taxiturer.

– Vipps skal utvikles i takt med brukernes behov, og vil oppdateres med funksjoner som gjør hverdagen enklere og mer effektiv, fortsetter Bentestuen.

LES OGSÅ: Med denne appen kan du spare utrolig mye tid

Umiddelbar beskjed om at pengene er overført

Når pengene er sendt vil både avsender og mottaker få beskjed om at overføringen er gjennomført, noe som gjør Vipps godt egnet for kjøp gjennom tjenester som Finn. For mottakere som allerede har opprettet Vipps-profil vil beskjeden komme som pushmelding, mens mottakere som ikke har opprettet profil mottar sms om at penger er sendt og at man må laste ned appen for å motta pengene. Dersom mottaker ikke gjør dette, vil pengene bli returnert til avsender etter 10 dager.

– Som Vipps-bruker velger du selv hvilket betalingskort pengene skal trekkes fra, og hvilken bankkonto penger man mottar skal inn på. Vipps fungerer også for norske brukere som befinner seg i utlandet, sier Bentestuen.

Slik kommer du i gang:

  1. Last ned appen fra Apple Store, Google Play eller Windows Store
  2. Register deg med et betalingskort (Visa eller Mastercard)
  3. Sett i gang med å vippse penger

Vipps – Taxi from DNB Bank on Vimeo.