Over en halv million har lastet ned denne appen

Betalingsappen Vipps har tydeligvis vært en etterlengtet tjeneste i Norge. På to måneder har allerede 500.000 nordmenn lastet ned appen.

Lesetid 2 min lesetid
Publisert 16. feb. 2018
Artikkelen er flere år gammel

Etter lanseringen 30. mai har mange tusen lastet ned appen hver eneste dag, og den har ligget på topp 5 på listen over de mest nedlastede gratis-appene i de forskjellige app-butikkene nesten hele denne perioden. Rundt 400.000 er nå aktive brukere av Vipps.

– Vipps skal levere en fantastisk brukeropplevelse og nytteverdi for forbrukerne, og nedlastingstallene bekrefter at vi har truffet på akkurat dette, sier direktør for Personmarked i DNB, Trond Bentestuen fornøyd.

Over 33 kroner blir nå overført via appen hvert eneste sekund, 121 000 i timen eller 2,9 millioner hver dag. Det utgjør mange oppgjør av kinobilletter, fellesmiddager, taxiturer eller andre situasjoner der appen egner seg.

FORNØYD: Direktør for Personmarked, Trond Bentestuen. Foto: Olav Mellingsæter

Har du ikke orket å lære deg ditt eget kontonummer, trenger du i alle fall ikke gjøre det nå. Med Vipps overfører du nemlig kun ved hjelp av telefonnummeret. Det har tydeligvis vært en etterlengtet forenkling blant nordmenn. For på drøye fem uker, har over en halv million lastet ned appen.

LES OGSÅ:Denne appen kan spare deg for utrolig mye tid

Snart kan du be om penger

Brukere av Vipps kan se frem til den første oppdateringen av tjenesten i løpet av sommeren, som gjør det mulig å be om penger. En etterlengtet funksjon for alle som ofte legger ut for andre, som konsertbilletter, middager og taxiturer.

– Vipps skal utvikles i takt med brukernes behov, og vil oppdateres med funksjoner som gjør hverdagen enklere og mer effektiv, fortsetter Bentestuen.

LES OGSÅ: I disse ti situasjonene er Vipps helt genial

Vipps på restaurant from DNB Bank on Vimeo.