Tid for å oppgradere boligen?

Etter flere år med boligprisvekst har mange ledig verdi i boligen sin. I så fall kan du nå raskt og med få tastetrykk ordne lån til oppussing i nettbanken.

Lesetid 2 min lesetid
Publisert 16. feb 2018
Artikkelen er flere år gammel

DNB har utviklet en helt ny og brukervennlig løsning for automatisk refinansiering, og vips så er det blitt nesten like enkelt å utvide boliglånet som å overføre penger med Vipps. Du kan også bare sjekke hvor mye boligen din nå er verdt, hvor mye mer du kan låne og til hvilken rente.

Hvis du bestemmer deg for å ta opp mer lån på boligen, for eksempel for å kunne pusse opp kjøkkenet, kan du enket laste opp selvangivelsen og søke i nettbanken. DNB henter da automatisk opp alle dataene om boligen og alle papirene som trengs. Hvis alt er i orden gjøres hele prosessen automatisk der og da, og lånet innvilges i løpet av få minutter.

Personmarkedssjef Trond Bentestuen

-Vi har med dette gjort låneprosessen mye, mye enklere for kundene våre, og det gleder meg stort, sier personmarkedssjef i DNB, Trond Bentestuen.

-Dette er første steg på veien til å automatisere hele boliglånsprosessen. Nå kan du søke om refinansiering og få svar i løpet av få minutter. Om ikke så altfor lenge skal kundene våre kunne søke om lån til ny bolig på samme måte, lover han.

Her finner du løsningen i nettbanken:

Når du har logget deg inn, gå på:

  1. Dagligbank og lån
  2. Søk om lån og kredittkort
  3. Boliglån (klikk så på den oransje «Søk boliglån-knappen» som du får opp til høyre)
  4. Øke boliglånet