Velkommen til #huninvesterer på Facebook!

#huninvesterer: Kunnskap må til dersom vi skal lykkes med å tette kapitalgapet, derfor inviterer vi nå til kunnskapsdeling og gode diskusjoner i Facebook-gruppen #huninvesterer.

NY FACEBOOK-GRUPPE: Søk opp #huninvesterer på Facebook og bli med og del kunnskap og erfaringer om sparing og investering. Foto: Thomas Stefan Strzelecki
Lesetid 2 min lesetid
Publisert 24. sep. 2019
Artikkelen er flere år gammel

DNBS egne kundedata og offentlig statistikk viser det samme- det er en gjennomgående økonomisk skjevhet mellom kvinner og menn.

– Noen ganger er forskjellen liten, andre ganger enorm, men en ting er lik – det er alltid kvinnen som kommer dårligst ut, sier Ingjerd Blekeli Spiten, konserndirektør for personmarkedet i DNB.

Les mer om dette i kunnskapsbanken vår: huninvesterer.no

Vi tror at økt kunnskap må til dersom vi skal klare å tette dette kapitalgapet, og vi vil bidra til at norske kvinner øker sin kunnskap om økonomi, sparing og investering.

– Vi har derfor sagt at vi vil ta praten med alle kvinner i hele Norge om dette, og det skal vi gjøre i selvfølgelig også gjøre på Facebook, sier Spiten.

Derfor inviterer vi til Facebook-gruppen #huninvesterer. (klikk på lenken for å komme direkte til gruppen)

Der vil vi bidra med vår innsikt og kompetanse, og vi håper at dette blir en gruppe der mange vil dele sin kunnskap, diskutere, spre interessante artikler og dele erfaringer om økonomi, sparing og investering.

– Vi ser at det er flere gode grupper på Facebook der kvinner hjelper hverandre med gode tips og råd om økonomi, og som et ledd i kampanjen #huninvesterer vil vi også møte kvinner der, sier Spiten.

I Facebook-gruppen vil også våre egne eksperter svare på spørsmål om økonomi, sparing og investering. Vi vil imidlertid ikke komme med konkrete råd til enkeltmedlemmer i gruppen, det kan vi ikke, ifølge regelverket om finansiell rådgivning

Lukket gruppe

Dette er en lukket gruppe, i hovedsak for kvinner.

– Vi ser at det er behov for egne arenaer der kvinner kan diskutere og stille spørsmål om aksjesparing. Vi vil legge til rette for at alle skal føle seg fri til å spørre om hva som helst, og opplever at det er lettere for mange når de i all hovedsak henvender seg til andre kvinner, sier Spiten.

Besøk også kunnskapsbanken vår huninvesterer.no for å lære mer om kapitalgapet, ta kapitalgapstesten, og finne ut hvordan du kan spare og investere.