Mange småbedriftskunder er lei å av sitte med regnskap og fakturering på kveldstid

DNB er den aller første banken som tilbyr bank og regnskap i ett. For halvparten av småbedriftskundene forteller at de sitter med regnskap og fakturering på kveldstid, fordi de ikke har tid i løpet av arbeidsdagen. Ny funksjon i DNB Regnskap gjør det mulig å koble regnskapet sammen med banken, slik at de to kan snakke med hverandre.

MER TID TIL OVERS: DNB Regnskap vil frigi tid for mange som driver små og mellomstore bedrifter. Foto: NTB scanpix
Lesetid 2 min lesetid
Publisert 04. jun. 2019
Artikkelen er flere år gammel

– Med DNB Regnskap håper vi at småbedriftene vil spare tid som de kan bruke på andre ting. Vårt mål er å lage markedets enkleste, smarteste og mest intuitive regnskapsprogram sammen med kundene våre, sier konserndirektør for bedriftsmarkedet i DNB Benedicte Schilbred Fasmer.

Jakten på tidstyvene

I DNB Regnskap kan din bedrift enkelt koble sammen regnskap og bank. Fordelen er at du kun forholder deg til ett system.

– 1 av 3 opplever regnskap og økonomiarbeid som tidstyver i hverdagen, og kan nok oppleves som et «ork» for bedriftskundene. Ved å automatisere manuelle oppgaver, kan de bruke tiden sin på mer meningsfullt og produktivt arbeid, sier Schilbred Fasmer.

DNB vil at bedriftene skal lykkes, slik at de fortsetter å skape fantastiske ringvirkninger. Å ta knekken på tidstyver, plunder og heft er viktig.

– Dette systemet gjør hverdagen enklere for bedriftene.

ENKLERE HVERDAG FOR SMÅBEDRIFTENE: – DNB Regnskap vil gjøre hverdagen enklere for bedriftene, sier Benedicte Schilbred Fasmer, konserndirektør for bedriftsmarkedet i DNB. Foto: Stig B. Fiksdal

Kobler bank og regnskap

Ved at regnskapssystemet snakker med bankkontoene til din bedrift, vises bevegelser på kontoene automatisk i DNB Regnskap. Innbetalte kundefaktura merkes automatisk og banktransaksjoner vises rett i systemet hvor DNB Regnskap automatisk kobler banktransaksjonen og regnskapstransaksjonen. En regning kan betales direkte fra DNB Regnskap samtidig som den registreres.

– Det er knallhardt arbeid å starte og drive bedrift. Vi jobber hver dag for å gjøre det enklere for bedrifter å lykkes, sier Schilbred Fasmer.

Robot gjør rutinearbeidet

I DNB Regnskap gjør en robot rutinearbeidet og det blir enklere å drive bedrift.

Med DNB Regnskap kan du sende og motta fakturaer, sende inn mva-endringer og invitere inn et antall brukere til regnskapet ditt. DNB Regnskap snakker direkte med bankkontoen din og kundene dine betaler med Vipps.

Regnskapsløsningen er utviklet av fintech-gründeren Luca Labs.

Denne saken er oppdatert.

Robot hjelper deg med bedriftsregnskapet

Med Puls kan jeg følge med på nøkkeltall hele tiden

Digital rådgiver for deg som ønsker god økonomistyring