I høst braker det løs med fjerde runde av møteplassen DNB NXT

For fjerde gang arrangeres i høst DNB NXT, møteplassen der DNB inviterer gründere og investorer. På den måten skapes møteplassen der gründere kan lære, møte interesserte som tror på dem og som ønsker å hjelpe videre på ferden.

DNB NXT: For fjerde gang arrangeres  DNB NXT, her med vinneren av 100 Pitches på fjorårets DNB NXT, Natalie Brennan i Manolin.
Lesetid 3 min lesetid
Publisert 27. aug. 2019
Artikkelen er flere år gammel

Finn ditt lokale DNB NXT-arrangement og meld deg på her

I dag står verden overfor en serie med nye utfordringer i kombinasjon med de største teknologiske gjennombruddene. Benedicte Schilbred Fasmer, konserndirektør for bedriftsmarkedet i DNB, forteller at Norge trenger bærekraftig økonomisk vekst for å svare opp utfordringene som truer velferdsmodellen.

DNB NXT skal være en arena der flere blir inspirert til å satse, der det er lov å tenke ordentlig stort, og vi skal løfte frem en kultur der det å gå på trynet er en del av veien til suksess, fortsetter Benedicte Schilbred Fasmer.

Målet er å øke kunnskapen til selskapene og investorene om investeringer, partnerskap og vekst

Årets tema for møteplassen DNB NXT

Årets tema for møteplassen DNB NXT 2019 er derfor: «Pioneering a sustainable tomorrow / I forkant for å utforske morgensdagens bærekraftige løsninger». Bedriftene skal representere nye, bærekraftige løsninger som tar tak i utfordringene verden står ovenfor.

– I år vil vi legge enda mer vekt på selve møteplassen NXT. Det er nettopp i møtet mellom gode ideer, kapital, kunnskap og andre selskaper at magien skjer, sier Erik Larsen, som er ansvarlig for DNB NXT i DNB.

Det er nettopp i møtet mellom gode ideer, kapital, kunnskap og andre selskaper at magien skjer

 

BIDRAR TIL SAMARBEID: – DNB NXT skal være en arena der flere blir inspirert til å satse, der det er lov å tenke ordentlig stort, sier Benedicte Schilbred Fasmer, konserndirektør for bedriftsmarkedet i DNB. Foto: Ellen Dokk Holm

Ønsker å bidra til godt samarbeid

Schilbred Fasmer trekker frem at Norge trenger flere som løser utfordringer, krysser grenser og tørr å satse, derfor er et gründernettverk som dette spennende.

– Over hele landet trekkes DNB NXT frem som en arena som skaper helt avgjørende nettverk for vekst og utvikling, sier Schilbred Fasmer

Gode ideer er en av våre viktigste råvarer

På eventene blir det workshoper for både investorer og gründere. Temaer vil være tidligfaseinvesteringer eller hvordan du som gründer bør forholde deg til investorer og partnerskap.

– Målet er å hjelpe selskapene og investorene med kunnskap om investeringer, partnerskap og vekst. Gode ideer er en av våre viktigste råvarer.

Her skal møteplassen DNB NXT arrangeres i løpet av høsten:

 • 11. september: DNB NXT Telemark
 • 11. september: DNB NXT Stavanger
 • 12. september: DNB NXT Drammen Buskerud
 • 12. september: DNB NXT Bodø
 • 17. september: DNB NXT Gjøvik
 • 17. september: DNB NXT Hålogaland
 • 18. september: DNB NXT Trondheim
 • 19. september: DNB NXT Bergen
 • 19. september: DNB NXT Tromsø
 • 19. september: DNB NXT Kristiansand
 • 25. september: Haugesund
 • 26. september: Ålesund
 • 26. september: DNB NXT Oslo

Meld deg på DNB NXT her.

Konkurranse: 100 Pitches

DNB NXT arrangeres lokalt rundt i landet og flere steder arrangeres det også en pitche-konkurranse som heter 100 Pitches.

Finalen for 100 Pitches er i Oslo 26. september og er en del av Oslo Innovation Week. Del-finaler for 100 Pitches arrangeres flere steder, før finalen avholdes i Oslo.