NXT Matcher - møteplass for gründere og investorer

Gründerbedriften Startupmatcher og DNB har utviklet NXT Matcher som kobler gründere og investorer.

Lesetid 1 min lesetid
Publisert 11. okt. 2017
Artikkelen er flere år gammel

I DNB ønsker vi at gründere og oppstartsselskaper får møte investorer slik at privat kapital kan bidra til å utvikle norsk næringsliv. NXT Matcher er en digital møteplass som legger til rette for møte mellom gründere og investorer.

– Med NXT Matcher kan investorer og startups fra hele landet enkelt finne hverandre. På plattformen kan de også ta del i del i diskusjoner, ekspandere sitt nettverk og finne spennende karrieremuligheter, sier gründer Thomas Sveum i Startupmatcher.

600 gründere og investorer har allerede matchet

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

– Veldig mange gründere og investorer har funnet veien til plattformen gjennom DNB NXT-eventene som arrangeres denne høsten. Vi ser frem til at plattformen skal levene mellom DNB NXT-eventene, sier Sveum.

Tilgang på talenter og kapital anses som de to største utfordringene for de fleste gründere forteller Sveum videre.

– Vi i Startupmatcher har via jobb-matching bygget opp en stor database med gründere og investorer. Vi har allerede mange investorer som har registrert seg på plattformen med detaljerte profiler, og nå vil disse få muligheten til å sette opp en investor-profil med særegne data som kan matches med gründerbedrifter, sier gründeren.

Konserndirektør for bedriftsmarkedet i DNB, Benedicte Schilbred Fasmer og gründer Thomas Sveum. Foto DNB