Digital rådgiver for deg som ønsker god økonomistyring

– Puls er DNBs nye digitale rådgiver. Med Puls får daglig leder og styreleder innsikt slik at de kan ta de beste valgene for sin bedrift og styre bedre, sier Tom Lehrmann, som er ansvarlig for Puls i DNB.

NY ØKONOMISTYRINGSAPP: – Vi håper at de som tar i bruk Puls vil lykkes i større grad enn uten, sier Tom Lehrmann i DNB. Foto: Monika Kjendalen
Lesetid 3 min lesetid
Publisert 14. mar. 2019
Artikkelen er flere år gammel

DNB har 200.000 bedriftskunder og 400 bedriftsrådgivere som er tett på kundene. Med økonomistyringsappen Puls digitaliseres noe av denne kompetansen og den gjøres lett tilgjengelig.

– Vi håper at de som tar i bruk appen Puls vil lykkes i større grad enn uten. Innsikten du får i Puls er basert på transaksjonshistorikk hvor vi viser hvordan bedriftens økonomi vil se ut de neste 30 dagene (saldoprognose). I tillegg hentes inn regnskapsdata og dette gir brukerne mye bedre innsikt på nøkkeltall enn det de har hatt tidligere, sier Lehrmann.

NY DIGITAL RÅDGIVER: Med Puls får du en bedre økonomisk innsikt i bedriften din. Foto: Monika Kjendalen

Puls for små og store bedrifter

Lehrmann forteller at bedriftene som har tatt i bruk appen Puls er fornøyde og at dette er en etterlengtet app.

Det er veldig enkelt å godkjenne betalinger

– Vi får gode tilbakemeldinger på Puls. Det er veldig enkelt å godkjenne betalinger og det er verdifullt å se saldoprognosen for de neste 30 dagene, sier Lehrmann.

Målgruppen for Puls er små selskaper, men DNB erfarer nå at flere større bedrifter har tatt i bruk appen.

– I utgangspunktet har vi laget Puls for de minste bedriftene, men vi ser at Puls også passer for større selskaper. For bedrifter med stor omsetning og flere ansatte, der man har enkel administrasjon og der daglig leder selv styrer økonomien, vil også Puls passe veldig bra.

GODE TILBAKEMELDINGER: Tom Lehrmann forteller at DNB har fått gode tilbakemeldinger på appen og at den passer for både små og større bedrifter. Foto: Monika Kjendalen

Her kan du laste ned appen Puls

Hva er planene videre?

Puls utvikles nå videre og Lehrmann forteller at alle tilbakemeldinger fra brukerne er viktige.

– Vi har for eksempel fått tilbakemeldinger på at brukerne ønsker at vi legger inn hvilke plasseringer bedriftene har, sier Lehrmann.

Puls skal være et verktøy hvor bedriftene vil få bedre oversikt over bedriften sin og få råd til hvordan å lykkes bedre.

Kanskje blir vi fremover også i større grad en distributør av de kundebehovene små og mellomstore bedrifter har

– Dersom saldoprognosen viser at bedriften sliter med likviditeten fordi man har glemt eller ikke satt av penger til å betale merverdiavgift eller skatt, så vil vi gi kundene råd og løsninger for å håndtere dette. Kanskje blir vi fremover også i større grad en distributør av de kundebehovene små og mellomstore bedrifter har, avslutter Lehrmann.

UNDER UTVIKLING: Tom Lehrmann er opptatt av brukernes tilbakemeldinger og ønsker innspill til videreutvikling av appen. Foto: Monika Kjendalen
Puls

Puls er en digital rådgiver som er til stede for deg til enhver tid og gir deg de rådene og funksjonene du trenger:

  1. Økonomistyring: Enkelt å logge på appen. Det har aldri vært så enkelt å få oversikt og innsikt i din bedrifts økonomi.
  2. Saldoprognoser: Viser hva saldoen blir de neste 30 dager.
  3. Enkel og full oversikt over alle transaksjoner: Viser det som er utført og det som kommer (forfallsregisteret)
  4. Bransjesammenligning kan fortelle deg om du styrer rett: Gir god innsikt i hvordan du gjør det i bransjen din og du kan søke opp konkurrenter du vil sammenligne deg med.
  5. Godkjenne betalinger: Enkel og effektiv godkjenning av betalinger rett appen – slipper å bruke nettbanken.
  6. Puls gir informasjon til ett selskap av gangen, men er du eier eller styrer flere selskaper, er det lett å bytte mellom selskaper i appen.