Studenter inviteres til Digital Challenge – Vinn 100.000 kroner og internship!

DNB inviterer igjen studenter til å delta i Digital Challenge i fire byer med finale i Oslo. Dette er et hackathon hvor målet er å presentere en løsning eller et produkt som vil forenkle hverdagen for bankens kunder. Påmeldingsfristen er 21. februar.

HVEM VINNER I ÅR?  Finalistene i fjorårets Digital Challenge med vinnerlaget fra Universitetet i Bergen helt foran, fra venstre: Rune Myklevoll, Runar Olsen, Yngve Kristoffersen og Adrian Borgund. Foto: Christoffer Sapienza
Lesetid 4 min lesetid
Publisert 04. feb 2019
Artikkelen er flere år gammel

Delfinaler i fire byer

DNB har arrangert slike hackathons hvert år siden 2016. Dette er det fjerde i rekken. I år vil det være delfinaler i Oslo, Trondheim, Bergen og Singapore helgen 8. til 10. mars. Vinnerne går videre til finalerunden som avholdes i DNBs lokaler i Bjørvika i Oslo 19. mars.

Så langt har 70 studenter meldt seg på totalt sett, og det er fortsatt plass til flere i alle byene.

Hovedpremien er i år 100.000 kroner og et summer internship i DNB, hvor vinnerlaget eller vinneren får muligheten til å jobbe videre med ideen sin i et spennende teknologimiljø.

GLEDER SEG: Konserndirektør for IT i DNB, Alf Otterstad. Foto: Stig B. Fiksdal

– Hensikt med å arrangere disse konkurransene er å få inspirasjon, bli utfordret og få nye perspektiver på hvordan vi kan videreutvikle tjenestene våre og utvikle nye, opplyser konserndirektør for IT i DNB, Alf Otterstad.

Hvem kan delta?

Alle studenter er velkommen til å søke om å få delta selv om det vil være en fordel å ha teknologi- og programmeringskompetanse. Det er mulig å melde seg på både som lag bestående på inntil fire personer og individuelt.

Alle på et lag trenger ikke å ha teknologikompetanse

– Alle på et lag trenger ikke å ha teknologikompetanse. Det kan være nok at én har det. Tverrfaglige lag kommer ofte langt i konkurransen, erfarer Otterstad.

Deltakelse gir sosial smak på arbeidslivet

Adrian Bogerud studerer informasjonsvitenskap. Sammen med tre studiekamerater vant han fjorårets Digital Challenge med løsningen «Sparekids» . Nå anbefaler han teknologiinteresserte studenter å melde seg på DNB Digital Challenge 2019.

– Det beste med å delta var å få bygge noe konkret i en ekte arbeidslivsetting. Vi lærte oss å jobbe med korte tidsfrister og fikk en veldig god følelse av å gjøre noe praktisk og relevant, sier han.

– Det var også utrolig sosialt. Vi ble kjent med mange nye og interessante folk, legger han til.

Meld din interesse her

Det er fortsatt mulig å melde seg på i alle de fire byene. Interesserte kan registrere seg her på deltaker.no

Her kan du lese artikler om fjorårets konkurranse:

Laget fra Bergen vant DNB Digital Challenge med spare-app for barn

Kreative techstudenter inntar igjen DNB – hvem vinner årets Digital Challenge?