DNB-advokatene

Kollegaer med kaffe
DNB-advokatene har som mål å være det klart ledende in-house advokatmiljøet i Norge.
 

Om DNB-advokatene

Vi er rundt 50 advokater og holder til i Oslo og Bergen. Vi har et nært samarbeid med andre juridiske miljøer i DNB og advokatene ved DNBs utenlandskontorer. DNB har interne advokater i blant annet London og New York, hvor det jobber både lokale og norske advokater. 
 
DNB-advokatene jobber med hele DNB-konsernet. Vi gir rettslige råd, bidrar når DNB skal lage nye produkter, representerer DNB i rettstvister, holder DNB oppdatert om nye lover og regler, og styrer bruken av eksterne advokater.
 

Hvorfor velge DNB-advokatene

Vi ønsker å være den mest attraktive arbeidsplassen for advokater i Norge, og ha den beste kompetansen på våre kjerneområder. 
 
Våre kjerneområder er finansavtaler (herunder finansieringstransaksjoner og restrukturering/insolvens), personvern, sparing og investering, og betalinger. I tillegg har vi et sterkt fokus på andre høyt prioriterte områder som oppkjøp (M&A), anti-hvitvasking, tvisteløsning, strategiske IT-anskaffelser, konkurranserett og klimarisiko og ansvarlig næringsliv. 
 
 

Bli trainee hos DNB-advokatene

Som trainee hos oss får du et innblikk i hvordan det er å arbeide som in-house advokat hos Norges ledende bank, DNB. Vi jobber med spennende og varierte oppdrag for hele DNB-konsernet. 
 
Vi tilbyr tre forskjellige studentprogrammer. I hvert av programmene får du et traineeopphold hos DNB-advokatene i Oslo med en varighet på fire til seks uker. I Corporate Legal Intern (CLI) og Digital Trainee får du i tillegg traineeopphold hos en eller to av våre samarbeidspartnere. 
 
Hos DNB-advokatene får du en egen fadder, tett oppfølging under hele oppholdet og anledning til å delta på kurs, seminarer og sosiale arrangementer hos DNB. 
 
Vi søker engasjerte, nysgjerrige og dyktige studenter. I tillegg til skoleresultater legger vi vekt på gode kommunikasjonsevner og engasjement utenom studiet.

Internship

Som intern hos oss får du bruk for det du har lært på studiet, for eksempel panterett, pengekravsrett, kontraktsrett, konkursrett og selskapsrett, men også muligheten til å bli kjent med nye rettsområder. Du vil jobbe i en av våre fire seksjoner, men kan også få oppgaver fra andre seksjoner om du ønsker det. 
  

Digital Trainee

Digital Trainee er et traineeprogram for jusstudenter med interesse for teknologi. Traineeprogrammet er et samarbeid mellom DNB-advokatene, Wikborg Rein og Lexolve.  
 
Som Digital Trainee får du tre traineeopphold – ett hos hvert av de tre selskapene. Hvert opphold varer i fire til seks uker. Som Digital Trainee får du jobbe i grensesnittet mellom juss og teknologi. Hos oss i DNB-advokatene vil du være tilsluttet vår seksjon for Innovasjon og teknologi. I tillegg til å jobbe med teknologijuss, kan du bli involvert i digitaliseringsprosjekter og utvikling av nye tjenester og produkter.
  

Corporate Legal Intern (CLI)

Corporate Legal Intern er et traineeprogram for jusstudenter i samarbeid mellom DNB-advokatene, Advokatfirmaet BAHR og Aker Solutions.  
 
Som Corporate Legal Intern gjennomfører du tre praktikantopphold over tre semestre, med ett opphold per semester. Du får innblikk i arbeidet som advokat i to store bedrifter med egen juridisk avdeling, og i et forretningsadvokatfirma. Dette gir en unik mulighet til å delta i varierte forretningsjuridiske oppdrag i samarbeid med landets ledende forretningsadvokater.  
 
 

Kontakt oss

Har du spørsmål om våre studentprogrammer? Kontakt oss på e-post: juridisk@dnb.no