• Chatbot
  • Hjelp og veiledning
  • Finn ditt DNB-kontor
  • Avtal møte

Festivalsommer

Som Private Banking-kunde får du inntil 30 % rabatt på flere av sommerens festivaler!

Festivalsommer SAGA AEM 5760x3240.jpg

Gjør deg klar til festivalsommeren 2022!

Som Private Banking-kunde kan du nå sikre deg billetter til sommerens festivaler til 20-30 % rabatt. Finn din favorittfestival og sikre deg billetter nå!

I tillegg kan vi tilby unike konsertbilletter til Kygo på Ullevaal Stadion – som ble solgt ut på 10 minutter!

For å få tilgang til de rabatterte billettene må du logge inn i nettbanken og følge bestillingsløpet derfra.

Inntil 30 % rabatt på billetter

Tilgang til festivaler og konserter som allerede er utsolgte

Tilgang til egne DNB-områder

På utvalgte festivaler vil du ha tilgang til DNB-områder

Ta med deg venner på sommerens festivaler

Kjøp inntil 4 rabatterte billetter (6 billetter for Kygo)

Nysgjerrig? Les mer om festivalene

Øyafestivalen. Foto: Pål-Bellis

Øyafestivalen

Øyafestivalen er kjent for unike publikumsopplevelser, og er en festival hvor du opplever musikk av høy kunstnerisk kvalitet. Øya tilbyr i tillegg Oslos beste utvalg av mat og drikke og er også en sosial møteplass i verdensklasse med hjerte for bærekraft.

  • Les mer om Øyafestivalen
OverOslo stemningsbilde med logo

OverOslo

Se for deg en festival hvor beliggenheten er en headliner i seg selv: Med sola i ansiktet, noe duggfriskt i glasset, blå himmel over deg og dine favorittartister på scenen, skulle man tro at OverOslo ikke hadde stort mer å by på for å heve opplevelsen.

Stemningsbilde fra Piknik i Parken

Piknik i Parken (PiP)

PiPfest har fokus på kvalitet og god musikk, med en tilbakelent og intim atmosfære midt i Oslo by. Store musikalske opplevelser i urbane og vakre rammer. Parken fylles med god mat fra flere av byens mest populære kjøkken, iskald drikke og viktigst av alt, tusenvis av publikummere som endelig skal få oppleve festivalsommer igjen.

Bakgården-festivalsommer

Bakgården

Bakgården er en byfest i august som arrangeres over tre dager med konserter og et stort marked med rundt 90 utstillere som strekker seg over hele sentrum av Harstad. Intimiteten og atmosfæren gjør Bakgården-festivalen til en unik opplevelse for publikum, artister og utstillere.

Stemningsbilde fra Kongsberg Jazzfestival

Kongsberg Jazzfestival

Festivalen har som mål å by på Norges beste jazzopplevelser, men har en bred musikkprofil som favner både det folkelige og det nyskapende. Utover det mangfoldige programmet, har Kongsberg Jazzfestival en egen barnefestival, workshops, jazzfilmprogram, og et lavterskeltilbud med både gratiskonserter og daglige jazzprater for alle interesserte.

Stemningsbilde fra Slottsfjell

Slottsfjell

Festivalen flytter ned fra Slottsfjellet til sommerbyen Tønsberg, kun fire minutters gange fra brygga. Opplev fremtidens festival ute på Kaldnes, på Nøtterøysiden av byfjorden, omkranset skjærgård og måkeskrik. Her vil det være to store utendørsscener, konseptscene, konserthall, plener og parkanlegg.

Stemningsbilde fra Hællafest

Høllafæst

Høllafæst er en musikkfestival som befinner seg i Svolvær, hjertet at Lofoten. Festivalen ble startet med et ønske om å vise det beste av aktuell musikk i et bredt spekter av sjangrer, samt å vise Lofoten fra sin mest autentiske side. På Svinøya, rett utenfor Svolvær settes det opp scener og lokale mat- og drikkeboder i og rundt de majestetiske fiskehjellene.

Stemningsbilde fra Kubafestivalen

Kubafestivalen

Kubafestivalen er en helt ny musikkfestival i Lofoten som har et bredt spekter av artister som appellerer til alle. Lokalisert på idylliske Kuba i havnebassenget i Svolvær er kulissene for en fantastisk opplevelse godt tilrettelagt!

Pstereo

Pstereo

Festivalen er kjent som Trondheim bys musikalske, kulinariske og sosiale arena for opplevelser, matglede og underholdning, og i 2022 skal det feires 15-års jubileum. For første gang på to år åpnes dørene til byfestivalområdet som er nydelig innrammet av Trondheims vakreste omgivelser med Nidarosdomen, Nidelva og Festningen.

Stemningsbilde fra Parken

Parken

Parkenfestivalen og to dager med musikk, fest og folkeliv i Rensåsparken i Bodø. Röyksopp og Sondre Justad topper i år plakatene, sammen med en vanvittig herlig miks på Hovedscenen, Parkscenen og Skogsscenen.

Footer navigasjon

Hovedkontor

Dronning Eufemias gate 30

0191 Oslo

Postadresse

DNB

Postboks 1600 Sentrum

0021 Oslo

Org. nr.

DNB Bank ASA

984 851 006

DNB Nettsteder

DNB EiendomHun InvestererDNB Nyheter

Internasjonalt

DNB LuxembourgDNB SverigeDNB Danmark

Sosiale medier

FacebookYouTube
Vilkår for brukPersonvernPrislisteSammenlign våre priser med andre selskaper på Finansportalen.no

© DNB