Min økonomi

Velkommen til testing av tjenesten Min Økonomi!
Min økonomi er en ny tjeneste i nettbanken som gir deg en oversikt over dine inntekter og utgifter fordelt på ulike kategorier. Det meste er automatisk kategorisert, så du skal ikke trenge å bruke mye tid på å kategorisere transaksjoner selv.

For de av dere som har meldt dere som pilottestere, så vil dere finne Min Økonomi under arkfanen Dagligbank og lån. Er du en av dem som ønsker å teste, men ikke har meldt deg som pilottester tidligere? Vi kan dessverre ikke melde inn flere brukere, men ta en titt på skissene våre nedenfor. De vil gi deg et godt innblikk i tjenesten.

Første versjon inneholder en oversikt over ditt forbruk og mulighet til å sette opp budsjett. Du kan også sammenlikne forbruket ditt mot budsjettet. Det er mulig å flytte og splitte transaksjoner. Du kan ignorere transaksjoner du ikke ønsker å ha med i regnskapet.

Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger på hva du synes om tjenesten, hvordan du synes den fungerer, forslag til hva du kunne ønske var annerledes, innspill til designet og til de kategoriene vi har satt opp. Har du gode forslag til videreutviklingen av tjenesten, så kom gjerne med de og.

Siden dette er første versjon er det ikke nødvendigvis alt som fungerer helt optimalt, men vi vil gjerne ha beskjed hvis man oppdager noen feil. Du må også være forberedt på at transaksjoner du har flyttet og kategorier du har opprettet kan bli nullstilt.

Gå til forum og kommenter

 

Her kan du se en demonstrasjon av tjenesten. Merk at denne ikke inneholder budsjettdelen.

Del på
  • Twitter
  • Facebook
  • LinkedIn
  • Google Plus