Problemer med registrering på Vipps | Hva kan vi hjelpe deg med? | Forum

Lurer du på noe, eller har du et tips? Del dine innspill med oss og andre brukere i forumet. Som gjest kan du lese alle innlegg, men for å legge til et emne eller svare på et innlegg må du være logget inn. Det kan ta opptil 3 minutter før kommentarer vises i "forummoduler" på dnb.no. Vennligst les kjørereglene for forumet.

Har du en god idé? Registrer den i Min idé og snakk direkte med utviklerne våre :)

Du må logge deg inn for å starte emner/skrive innlegg

sp_TopicIcon
Problemer med registrering på Vipps
26.08.2017
09.43
Paulina Teclaf
Guest

Hei.

Jeg har prøvd å lage meg en vippskonto, men får det ikke til. Alt går fint osv. Men når eg kommer til "legg til kort"-delen for nets technology der eg må skrive inn bankkontonummer og hvor lenge kortet e gyldig og cvv2. Hver gang når eg prøver står det "transaksjon feilet". Eg har også prøvd å lage meg en bruker for noen måneder siden, men da gikk det heller ikke.. Kan det ha noe sammenheng siden eg ikke har DNB, men sparebanken vest? Det burde jo gå likevel, men eg vet ikke. Har dere noen forslag på hva jeg kan gjøre med det?

01.09.2017
08.14
Moderator
Forum Posts: 61
Member Since:
17.10.2016
sp_UserOfflineSmall Offline

Hei Paulina Teclaf!

Det kan være flere årsaker til feilmeldingen du mottar i forbindelse med opprettelse av Vipps-profil. Anbefaler deg å sjekke at du legger inn riktig CVV-kode. Denne koden er de tre siste tallene som står oppført til høyre for din signatur på kortet ditt. Ta også gjerne kontakt med banken din for å undersøke om kortet du har i dag kan benyttes til netthandel, eller om det eventuelt er ligger en sperre på kortet ditt.

Ha en fortsatt fin dag! /Ann-Kristin

Most Users Ever Online: 31

Currently Online:
1 Guest(s)

Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)

Top Posters:

Stine: 154

Bjarne S: 56

amd: 40

kvantesprang: 32

Musicboy: 25

Kristian Hoaas: 19

Forum Stats:

Groups: 5

Forums: 122

Topics: 1123

Posts: 3857

Del på
  • Twitter
  • Facebook
  • LinkedIn
  • Google Plus