Legitimasjon med bankkort

Del på
 • Twitter
 • Facebook
 • LinkedIn
 • Google Plus

Beskrivelse av idé

Vurdering: 0

Hei!

Kan man få en VISA kort med legitimasjon hos DNB? (bilde)

Kategori: Konto, kort & betaling Stikkord: legitimasjon

Stem på idéen

DNB Labs stemme avgitt
stemme avgitt
Google + stemme avgitt
stemme avgitt
0

Status

Idé som er til vurdering.

Vedlegg

Ingen vedlegg

Lenker

Kommentarer

11 Kommentarer om Legitimasjon med bankkort

 1. Hei.
  Generelt er det sånn at hvis du har legitimert deg med pass hos oss kan du få VISA-kort med legitimasjon :-)
  Ta gjerne kontakt med vår dyktige kundeservice-gjeng på 04800 så hjelper de deg i gang.
  Ønsker deg en fin dag!
  Beste hilsen Charlotte, DNB Community Manager

  • hei, har gjørt som du sier, men likevel, i DnB i Bergen sa de at jeg ikke kan få kort med ID, har vært her i Norge i 3 år, kommer fra EU, har personal nummer, har fast jobb fra den første dagen… livet er veldig vanskelig uten Id på kort her i Norge… så vil jeg gjerne vite, kan jeg få et kort med ID eller ikke? hvis ja, hva skulle jeg si i banken hvis de sa nei igjen?
   takk

   • Hei.
    Jeg kjenner ikke til saken din i detalj, men som EØS-borger trenger du pass og norsk personnummer for å få kort med legitimasjon hos oss. Om du ønsker kan jeg sette deg i kontakt med en av kunderådgiverne våre i Bergen. Send oss i så fall en e-post med din kontaktinformasjon til dnblabs@dnb.no.
    Ønsker deg en fortsatt god dag!
    /Charlotte

  • Hei. Ja, som EØS-borger trenger du pass og norsk personnummer for å få kort med legitimasjon hos oss! /Charlotte :)

 2. Hei, jeg vil gjerne å vite om en utlandning med utlandspass hvordan kan få bankkort som legitimasion hos med Dnb bank? Hilsen Khodadad

 3. Heissan DNB/Charlotte, er du sikker å vi kan få kort med legitimasjon? Jeg har vært til DNB Stavanger og fikk beskjed om at jeg ikke kan ha dette. Jeg har norsk personnummer og oppholdstillatelse kort. Da jeg åpnet kontoen, de tok kopier av passet mitt og andre dokumenter. Hva kan jeg si i DNB Stavanger?

  • Hei.
   Jeg kjenner ikke til saken din i detalj, men om du ønsker kan jeg sette deg i kontakt med en av kunderådgiverne våre i Stavanger så vil de hjelpe deg videre. Send oss i så fall en e-post med din kontaktinformasjon til dnblabs@dnb.no.
   Ønsker deg en fortsatt god dag!
   /Charlotte

 4. Hei Charlotte! Jeg har vært til DNB Molde og fikk beskjed om at jeg ikke kan ha dette. Jeg er fra Russland, men jeg har norsk personnummer og oppholdstillatelse kort. Jeg bor i Norge fra 2012. Nå flyttet jeg til Trondheim. Kan du sette meg i kontakt med en av kunderådgivere deres i Trondheim?

 5. Hei,

  vil ha Dnb kort med legitimasjon, hvem skal jeg kontakte ? Har norsk personnummer og er fra EU har pass, fast jobb også videre….

Leave a Reply