Oversikt forside nettbank

Del på
 • Twitter
 • Facebook
 • LinkedIn
 • Google Plus

Beskrivelse av idé

Vurdering: 0

Få tilbake oversikten over Lån, fond ol. på forsiden i nettbank.
Greit at det er unødvendig med info flere steder, men det som var der før var en kjapp og fin oversikt som man kunne bruke som snarvei tidligere er nå blitt gjemt og derfor mer utilgjengelig.
Dere har med dette grepet gjort det vanskeligere for å få en oversikt i nettbanken.

Kategori: Nettbank & mobil Stikkord: oversikt

Stem på idéen

DNB Labs stemme avgitt
stemme avgitt
Google + stemme avgitt
stemme avgitt
9

Status

Idé som er til vurdering.

Vedlegg

Ingen vedlegg

Lenker

Ingen lenker

Kommentarer

10 Kommentarer om Oversikt forside nettbank

 1. Det begrunnes med et ønske om bedre trafikkflyt og å unngå problemer med treghet i nettbanken.

  Stabilitetsproblemene til DNB skal tydeligvis løses med å gi oss dårligere tjenester og mindre brukervennlige nettsider. Trist.

 2. Jeg mener at denne widgeten er en sentral del av nettbanken. Om jeg må trykke meg inn på undersider for å finne saldoen på fond + mastercard blir nettbanken lite brukervennlig.

 3. Helt enig! Snakket med dere på chat og fikk begrunnelsen:

  # Du skrev: Hei, jeg lurer på hvor “Oversikt” widgeten på hjemsiden i nettbanken har forsvunnet?
  ## Rachel (DNB) skrev: Den har vi tatt bort ettersom man ser den samme oversikten under Dagligbank og lån – Min totaloversikt! :)
  # Du skrev: Men det var jo kjempenyttig å ha på hovedsiden? Istedenfor å gjemme den under et ekstra klikk?
  # Du skrev: Vi kan jo selv velge  skjule den hvis jeg synes den ikke er nyttig..
  ## Rachel (DNB) skrev: Der er jeg faktisk veldig enig med deg! Men samtidig skjønner jeg hvorfor dette er blitt gjort. En nettbank skal være så ryddig og oversiktlig som mulig, s det  ha denne oversikten p to plasser er egentlig unødvendig! :)
  # Du skrev: Enig at det skal være ryddig, men da kunne dere bare ha fjernet synligheten som standard, og at man kan slå på den igjen selv. At den oversikten er på to plasser synes jeg ikke er helt bra argument, fordi da kan dere like greit fjerne widgetsene: “Kontooversikt”, “Enkel betaling”, “Betalingsoversikt” osv. Alt denne informasjonen finner du også i menyen, og det står på to steder…
  ## Rachel (DNB) skrev: Jeg forstår veldig godt hva du mener! Tror jeg har hørt snakk om at dette bare er midlertidig også, men det skal jeg ikke si for sikkert! Forresten, kan jeg spørre deg hvor du har forsikringene dine i dag? :)

  Jeg vil gjerne ha en bekreftelse på om det faktisk er midlertidig eler ikke, og en begrunnelse for hvorfor den ble fjernet.. At den finnes to steder er en dårlig begrunnelse synes jeg, alle widgetsene finnes jo to steder.

 4. Hei alle,
  Som dere sier har vi gjort denne endringen for å få trafikken til å flyte litt bedre i nettbanken. Dere finner nå lenke til Min totaloversikt i “Snarveier”, som skal være synlig for alle som har aktivert denne boksen på sin Startside. Med det sagt, tar jeg tilbakemeldingene deres med meg til de som er ansvarlige for nettbanken.
  Ønsker dere en god dag!
  /Charlotte, Community Manager

  • Fordelen var jo at man hadde en enkel og grei oversikt.
   Min Totaloversikt er en uoversiktlig side, som også gjør at man må klikke seg gjennom mer og lete på en side som langt ifra er optimal.

 5. Det er godt å se at jeg ikke er alene om å være frustrert av halve nytteverdien til landingssiden i nettbanken nå er fjernet, og da med mulighet for å klikke to ganger for å komme til en (litt mer støyete, men man kan vel ikke alltid vinne) totaloversikt – som da ikke har snarveiene man fant på den gamle widget’n :(

  Hvis dere faktisk gjorde dette for å redusere stress på servere kunne dere vel bare skrudd den av for samtlige brukere – og så kunne de av oss som syntes det er en kritisk komponent av startsiden gå inn og skru den på igjen?

 6. Kan ikke forstå annet enn at denne modulen må gjøre comeback. I det minste bør man kunne velge å hente den fram igjen, selv om den fjernes for alle som standard.

  Forøvrig vises “Min totaloversikt” kun i snarveimodulen hvis man velger å ha denne på høyre siden av startsiden. Plasserer man den til venstre,eller dekke hele flaten forsvinner “Min totaloversikt” fra menyen.

 7. Legger også inn en stemme på denne saken, og ønsker enten at widgeten kommer tilbake eller at man lager en ny som fremdeles kan gi oss totaloversikt på startsiden.
  Slik det er nå ender DNB opp med å gjemme saldoen på bl.a. MasterCard slik at man ikke enkelt ser om man skylder noe, noe som lett kan gi et dårlig inntrykk.

  Håper dette løses snart.

 8. I “Min totaloversikt” er det ikke mulig å klikke på kontonummer/kontonavn for å komme rett til transaksjonslisten slik det er i “Min kontooversikt” og i modulen “Min kontoer” på startsiden. Hvorfor er det forskjell? Dette betyr flere klikk, og sidelastinger for min del.

  Vi trenger modulen “Oversikt” tilbake på startsiden.

Leave a Reply