Sparing ved kroneavrunding

Del på
 • Twitter
 • Facebook
 • LinkedIn
 • Google Plus

Beskrivelse av idé

Vurdering: 0

Hver gang med benytter et kort til å betale i en kortterminal eller på nettbank så blir beløpet du betaler avrundet til nærmeste hele krone eller et annet beløp du legger inn. Det overskytende fra det du betaler blir satt inn på en sparekonto.

Kategori: Sparing & investering Stikkord: kortbetaling microspar sparing

Stem på idéen

DNB Labs stemme avgitt
stemme avgitt
Google + stemme avgitt
stemme avgitt
142

Status

En god idé som er realisert.

Vedlegg

Ingen vedlegg

Lenker

Ingen lenker

Kommentarer

14 Kommentarer om Sparing ved kroneavrunding

 1. Det hadde også vært bra om man i tillegg kan ha muligheten til å velge om det skal være de avrundede kronene eller et spesifikt beløpt, eventuelt begge deler.

 2. Er på tide DNB får opp en løsning på dette. MikroSpar hos Nordea har jo vært ute i lang tid nå, og har vært en god suksess både for banken og kundene.
  Spesielt bra for oss som bare bruker kort! :)

 3. Andre banker har dette, og har savnet det hos DnB, er en enkel måte å spare på. Godt forslag!

 4. Hei Øyvind, takk for godt idéforslag. Vi jobber med å realiser en ny tjeneste som vil dekke denne typen sparing. Vi ser for oss å betateste denne nye løsningen om kort tid. Labsbrukerene vil bli de første som kan teste ut denne sammen med oss.

 5. Hei igjen Øyvind og dere andre som har deltatt i debatten her. På bakgrunn av mange og gode innspill fra flere av våre Labsbrukere om kjappe spareløsninger, mobil spareapp, mikrospar og lignende, har vi laget en ny spareløsning som har sparemålet i sentrum.
  Nå ønsker vi å ha med dere på å teste den, forbedre den og lage den helt ferdig!
  Dere får som vanlig tilgang til tjenesten før alle andre, og betatesting starter nå. Så vær rask med å melde deg på under våre Betasider under Morsom Sparing, det er få pilotplasser.

 6. Hei igjen Øyvind, og takk igjen for idéforslaget. Morsom Sparing er nå ferdig betatestet og er tilgjengelig for alle våre kunder i nettbanken og mobilbanken.
  Håper du liker vår nye innovative sparetjeneste.
  Beste hilsen Jan Juel :)

 7. Dette var en veldig god ide, jeg har også foreslått som egen ide at Morsom Sparing skal kunne settes til nedbetaling av lån og kredittkort som alternativ til sparekonto.

Leave a Reply