Bli med på brukertest av nettbanken!

Vurdering: -1

nettbank_1200x628_2

Vi jobber alltid med å gjøre tjenestene våre enklere og mer brukervennlige. Nå gjør vi noen endringer i nettbanken og da ønsker vi å snakke med kundene våre. Vi håper derfor at noen av dere har lyst og anledning til å bli med på en brukertest av nettbanken!

Hvor og når?
DNB sine lokaler i Solheimsviken i Bergen, Solheimsgaten 7C
Torsdag 11. eller fredag 12. juni 2015

 
Har du lyst til å bli med?
Send oss en e-post med din kontaktinformasjon, og hvilken dag og tidspunkt som passer best for deg. Fortell oss gjerne litt om hva du jobber med, hvor gammel du er og hvor ofte du besøker oss i nettbanken.

Brukertesten vil ta rundt en time.

Vi ringer de av dere som blir valgt ut til å være med på brukertesten.

Håper å se deg!

Hilsen oss i DNB

 

 

3 Kommentarer om Bli med på brukertest av nettbanken!

  1. Hei. Jeg vil anbefale deg å ta kontakt med vår dyktige Oppstartslos, som er spesialister på det å starte egen bedrift. Send oppstartlos til 04800, så ringer de deg! Ønsker deg en god dag videre :) Beste hilsen Charlotte, DNB Community Manager

  2. Står at nettbanken fungerer som normalt…..
    Det gjør den ikke.

    Har satt her nå i over 1 time for å få betalt regninger.

    I rest my case, og forandre kommentar til Fungerer ikke

Leave a Reply