Betatest: DNB Finger ID app til mobilbanken

Vurdering: +8

Finger ID 311.11.2014: Tusen takk til alle som har meldt seg på og har lyst til å være med som betatester. Påmeldingen er nå fulltegnet. Vi vil starte testingen i løpet av kort tid.

Tidligere i høst kom Apple med flere spennende oppdateringer. Med iOS 8 åpner de blant annet for muligheten til å bruke “låse-opp” funksjonen med Touch ID i tredjepartsapplikasjoner. Vi ønsker å være en av de første til å teste dette og har derfor laget en DNB Finger ID app hvor du kan logge inn i Mobilbanken ved å bruke fingeren!

Autentiseringsløsninger opplever nå en stor utvikling, og vi vet at dette er noe dere er like opptatte av som oss. Løsningen er enkel å ta i bruk og går for å være enda sikrere enn kode. I første omgang vil vi teste løsningen på et begrenset antall kunder, og vi håper at dere Labs-brukere som vanlig har lyst til å være med å teste og utvikle dette sammen med oss.

For å bli med i betatesten må du bruke iPhone 5S eller nyere og være kunde i banken.

I piloten vil vi kun teste på Apple telefoner, men vi tror at denne typen løsninger vil komme på de fleste telefoner etter hvert. Har du lyst til å bli blant de første i verden til å teste dette? Meld deg på Betatesten her.

NB! Vi har begrenset antall lisenser så her gjelder det å være tidlig ute med å melde seg på.

Vi gleder oss.

Hilsen oss i DNB Labs

 

17 Kommentarer om Betatest: DNB Finger ID app til mobilbanken

 1. Hei.

  Installert og “konfigurert” opp DNB Finger ID.
  Måtte endre på 4-sifret kode (sikkert min feil) på DNB.no, men utover det har jeg en kommentar til denne appen og tjenesten:

  SMOOOOOTH :)

  Vennlig hilsen, Hans-Petter

  • Tusen takk. Hyggelig å høre at høre at du liker løsningen og vi håper du finner denne nyttig. Vi er klar over at det er rom for forbedringer i hvordan denne applikasjonen aktiveres, for eksempel ved at dette kan gjøres med bank id på mobil.
   Vi har allikevel valgt å gå ut med denne til dere på beta allerede nå for å få tilbakemeldinger og nyttige tips til utvidelser.
   Vi vil sette stor pris på alle slike tilbakemeldinger og selvsagt er vi mottagelige for ris også. Med vennlig hilsen Ronny.

  • Hei. Hyggelig at du vil være med på testen, men vi har ikke noe umiddelbare planer om å utvide denne nå. Send gjerne en mail med kontaktdata til testpilot@dnb.no så kan vi ta kontakt når det blir aktuelt.

   /Jannicke

 2. Versjon 1.2.1 er nå tilgjengelig i App store. Denne inneholder 3 endringer.
  – sterkt forbedret oppførsel for universell aksess.
  – mulighet til å se e faktura på en fornuftig måte i Appen.
  – feilretting for autentisering av betaling. Det skal nå ikke være noen problemer rundt dette.

 3. Overgangen til Aksjehandel får Blank side.
  Jeg fikk tilgang til Finger ID, og det fungerer veldig bra. Men jeg får en blank mellomside når jeg går inn på menypunktet Aksjehandel i mobilbanken. Øverst på siden står det kun Lukk
  Trykker jeg på Lukk så vises Aksjehandel.

 4. Dette er bra. Har fungert helt feilfritt i fire måneder.
  Bare iPhone 6 optimaltisering igjen, så klar for offisiell release =)

 5. Hei

  Har lagt inn ios9 beta på min iphone 6 og nå nekter appen å starte. Har testet på flere telefoner med ios9.

  Er dette noe dere har planer om å fikse? ios9 blir jo standard på iphone 6s som er rett rundt hjørnet…

Leave a Reply