DNB Finger ID – utvidet pilot!

Vurdering: +1

screen568x568En gladmelding til alle betatestere: Vi har utvidet DNB Finger ID piloten, og nå kan du som er kunde i DNB og har iPhone 5s, 6 eller 6+ laste ned og aktivere appen.

Hvordan fungerer det?

 1. Last ned appen i AppStore, du finner den her: https://itunes.apple.com/us/app/dnb-finger-id/id919838198?l=nb&ls=1&mt=8
 2. Aktiver appen med BankID, BankID Mobil eller kodebrikke/personlig kode.
 3. Når den er installert, trykk på Finger ID og deretter “Åpne DNB Mobilbank”
 4. Scann fingeren – og du er logget inn i mobilbanken

 
Tips! Nå kan du også bruke engangskoden fra Finger ID til å logge inn i nettbanken på dnb.no. Du som har aktivert appen vil få opp dette som et valg under innlogging.

Vi vil gjerne høre hva dere synes om DNB Finger ID. Gå inn på forumet for å gi din tilbakemelding: https://www.dnb.no/labs/forum/dnb-finger-id-app-til-mobilbanken/.
 
NB! Du må logge inn i DNB Labs for å legge inn kommentar i forumet.

Vi gleder oss til å høre hva dere synes.

10 Kommentarer om DNB Finger ID – utvidet pilot!

 1. Denne virker ikke på ios9.. applikasjonen bare lukker seg ved åpning. Har forsøkt å reinstallere den ørten ganger. Testet på 2 forskjellige mobiler. Håper dette blir ordnet før ios9 final kommer med iphone 6s

  • Hei. Du kan bruke appen på iPad Air 2 også, men p.t er det kun mulig å benytte Finger ID på en enhet (dvs du kan ikke ha på både mobil og iPad). I tillegg er Finger ID optimalisert i forhold til mobilbanken og kan ikke brukes med nettbrett appen. Så ja, det går – men jeg tror ikke brukeropplevelsen vil være noe særlig….
   /Jannicke

 2. Da fingeravtrykk er støttet i Android 6, håper jeg dere ser på muligheten til å utvikle dette for nyere Android-telefoner også.

 3. Håper dette kommer til Android snart. Brukte denne appen mye på iOS og ville gjerne hatt den på min Android også.

 4. Har problemer med å logge på, da jeg har fjernet appen og tilbakestilt telefonen et par ganger, må jeg ringe, eller finnes det en annen måte jeg kan logge på min nye telefon?

Leave a Reply