Bli med som betatester av neste Vipps versjon!

Vurdering: 0

Vipps_banner_Facebook (2)Er du en av 500 000 som har lastet ned Vipps? Da vil vi gjerne ha deg med som betatester av neste versjon.

Siden Vipps ble lansert i slutten av mai har vi fått mange gode tilbakemeldinger og ønsker til nye funksjoner. Dette jobber vi nå med og håper på å lansere en ny versjon om ikke alt for lenge.

Hva er nytt?

  • Nå kan du be om penger.
   Vet du om noen som skylder deg penger? Mange har ønsket seg en funksjon hvor du kan be om penger, dette gjør vi nå noe med.
  • To betalingskort.
   Ønsker du å ha valgmuligheten mellom for eksempel betaling med MasterCard og VISA? Nå har du muligheten til å legge inn flere kort.
  • Mulighet til å lime inn tekst i chat/betaling

 

I denne omgang trenger vi testere med Android eller Windows Phone, men versjonen vil selvfølgelig bli lansert til alle senere i høst.

Har du lyst til å bli med? Meld deg på her, innen søndag 09. august.

Aktuelle testere vil bli kontaktet med mer informasjon om testen.

Vi vil også gjerne ha tilbakemeldinger på Vipps generelt, og tar gjerne i mot nye spennende idéer. Vi hører fra dere i forumet.

Hilsen oss i DNB

 

2 Kommentarer om Bli med som betatester av neste Vipps versjon!

 1. Får

  Access denied – you do not have permission to view this page

  når jeg prøver å aksessere forumet.

  Har et par spørsmål om Vipps og API. Ønsker å gjøre noe ala det Ruter gjør i betalingsflyten i en tjeneste vi lager som et slags charity-prosjekt (del garasjen med naboen, hele beløpet som betales går til Kreftforeningen).

  Sondre

Leave a Reply