Om DNB Labs

DNB Labs er vår lille lekeplass.
Vi er alltid på utkikk etter nye idéer, og er opptatt av at det vi utvikler er til nytte for deg. DNB Labs er et sted hvor vi sammen med deg kan skape, eksperimentere og leke med nye innovasjoner og teknologier. Din mening og dine tanker er derfor svært viktig for oss. Hva er viktig for deg når vi skal bygge fremtidens bank?

Hva kan jeg gjøre på DNB Labs?
Her kan du være med å hjelpe oss med å teste ulike prosjekter/tjenester vi har i test, eller du kan fyre løs med de idéene du måtte ha knyttet til vår bankvirksomhet. Alle kan se på idéene som har kommet inn. Ønsker du å dele en idé tilknyttet et prosjekt i betatest – benytter du betaforumet. Ønsker du å dele en idé uavhengig av våre betaprosjekter – så kan du registrere disse på ”Min idé”. Du kan også stemme og kommentere på idéer presentert av andre.

Hvordan kommer jeg i gang?
For å komme i gang og må du registrere deg som bruker på DNB Labs. Bare velg ”Ny bruker” til høyre under “Logg inn”. Når du har registrert deg og laget din profil, kan du legge til nye idéer, og kommentere og stemme på dine eller andres idéer.

Er dette hvor jeg kan stille et spørsmål?
DNB Labs er et nettsamfunn dedikert til å dele, diskutere og teste ut idéer slik at du kan se hvordan DNB setter topp idéer til handling. Hvis du ønsker å stille et spørsmål eller har en kommentar for din erfaring med DNB, kan du gjøre det i Kundeserviceforumet.

Er du interessert i å bli med å teste ut nye digitale tjenester før de lanseres?

Vil du også være med på å lage fremtidens bankløsninger sammen med oss? Registrér deg på DNB Labs og huk av for at du ønsker å motta informasjon om nye spennende prosjekter på e-post, så får du invitasjon til å være med i neste betatest.

Hva skjer med idéen etter at jeg registrerte den på Min idé?
FremdriftsstatusVi har et dedikert team som arbeider med idéer som kommer inn via DNB Labs. Alle idéer vil bli lest og vurdert, og ansatte som er eksperter på sine respektive fagfelt i DNB er involvert i prosessene. Hvis idéen din er ansett gjennomførbar av våre beslutningstakere, vil den gå videre til neste trinn i prosessen. Hvis idéen din er gjennomgått, men avslått, vil du få vite det.

Hvordan kan du påvirke hvilke idéer vi skal gå videre med?
Hvis du vil at idé skal komme videre, kan du bidra til at den får mange stemmer! Vi vil følge din idé nøye, for å se hvordan idéen er mottatt av andre brukere på DNB Labs. Jo flere kommentarer og stemmer idéen din får, jo mer interessert er vi. Så, for å få mer oppmerksomhet til idéen din, sørg for at du deler den med andre for eksempel i andre sosiale medier.

Hvordan virker stemmegivningen?
Hvis du er en registrert bruker på DNB Labs, kan du stemme på hver idé en gang ved å klikke på stemmene ikonene til høyre for idéen. Hver stemme er verdt 1 poeng, og du kan se en idé rangering (antall poeng) under avstemningsikonene.

Må jeg sjekke status på idéen min?
Fremdriftsstatusen for din idé vil fremkomme under “Min idé”. Vil vi svare på hver idé som blir registrert? Nei, vi fokuserer på de idéer med flest stemmer. Imidlertid vil vi holde deg oppdatert om utviklingen av idéen din.

Hvis vi implementerer din idé vil jeg få kreditt?
Hvis vi gjennomføre idéen din, vi du få ros og anerkjennelse. Du vil ikke få noen form for økonomisk kompensasjon.

Hva med mitt personvern?
Når du registrerer deg vil du opprette et brukernavn som vil være ditt navn når du legger inn idéer og kommentarer. Du kan også endre dette ved å gå til profilsiden og sette ”visningsnavn”. Husk at dine idéer vil bli lagt ut på nettstedet, og kan sees av alle besøkende. Se neste avsnitt for mer informasjon og våre Generelle vilkår.

Regler for bruk av DNB Labs, og hvordan vi bruker og forvalter informasjonen
DNB Labs er et åpent forum for idéer og diskusjon. Alle besøkende på DNB Labs kan lese idéer og innlegg som skrives i forumet, men for å kunne kommentere og skrive innlegg må du være medlem. Som medlem samtykker du at innlegg offentliggjøres på DNB Labs og at du i etterkant ikke kan kreve at innlegg som er publisert skal fjernes. Du er selv ansvarlig for at informasjonen som legges ut ikke bryter med våre retningslinjer. Personer som ikke følger reglene og som gjentatte ganger har upassende oppførsel kan risikere å bli utestengt.

Vi forbeholder oss retten til å redigere eller slette innlegg vi mener er i strid med våre retningslinjer. Dette forbeholdet skal ikke oppfattes som at vi har godkjent alle meldinger som er publisert på forumet. Dersom du ser et innlegg du mener bør slettes/redigeres, så ta kontakt.

Ved å delta i innlegg, kommentere og komme med forslag/ idéer aksepterer du at DNB kan ta i bruk og videreutvikle det som er publisert, uten at royalty eller annen form for kompensasjon blir gitt.

Personopplysninger og spørsmål om eget kundeforhold håndteres ikke på DNB Labs. For slike henvendelser kontakt personvernombudet@dnb.no.

Det er forbudt å poste materiale som er beskyttet av opphavsretten, med mindre man har opphavsretten til dette materialet eller det er godkjent av opphavsmann. Det samme gjelder linking til slikt materiale (herunder piratkopiert) på andre nettsteder enn de som rettighetshaver har godkjent. Vi vil ikke tillate banning eller annen upassende atferd.

Vi garanterer ikke riktigheten i enkeltinnlegg. Ved å poste på forumet samtykker du til de gjeldende retningslinjene. For mer detaljer om reglene, les våre kjøreregler for forum.

 

Del på
  • Twitter
  • Facebook
  • LinkedIn
  • Google Plus