Velkommen til vårt representasjonskontor i Marbella

spania
Lave renter og solhungrige nordmenn er en god match. Den norske appetitten på spanske boliger virker ustoppelig, og derfor har DNB Luxembourg åpnet et eget representasjonskontor.

En møteplass i Spania

Språk, kultur og regelverk er ofte en utfordring for boligkjøpere i Spania. Vi er opptatt av å være tilstede for kundene våre, og da ble åpningen av et representasjonskontor i Marbella en naturlig utvikling, sier leder av DNB Private Banking, Håkon Hansen.

Kontoret vil driftes gjennom DNB Bank Luxembourg og vi har ansatt Kristina Schreuder som den lokale eksperten som vil være tilknyttet kontoret. Hun har god kjennskap til eiendomsmarkedet, og kjenner også godt de enkelte områdene på Costa de Sol. - Kristina er norsk, har juridisk utdannelse og har bodd i Marbella de siste tre årene. Både nye og eksisterende kunder er velkommen innom enten du bare vil ha en kopp kaffe eller du ønsker å innhente informasjon om den finansieringsløsningen banken kan tilby.

Bestemmer du deg for å gå videre  så vil kredittavdelingen vår i Luxembourg ta over og lede deg trygt i gjennom låneprosessen til du kan låse opp døren til ditt drømmehus i Spania!

Dersom du er i området vil du være velkommen til å stikke innom kontoret og slå av en prat med Kristina.

Kontoret finner du på Marbella’s Golden Mile. Adressen er Edificio Centro Expo, Blvd. Alfonso von Hohenlohe s/n, 29602, Marbella, rett over gaten for Marbella CLub Hotel.