Vi har åpnet nytt kontor i Marbella

Spania, Torrevieja

Stadig flere nordmenn drømmer om sitt eget sted under sydens varme sol. Nå er DNB tilstede for å hjelpe og har åpnet et representasjonskontor i Marbella.

En møteplass i Spania

Språk, kultur og regelverk er ofte en utfordring for boligkjøpere i Spania. I tillegg er ikke banker i Spania kommet like langt i digitalisering av banktjenester som i Norge. Vi er opptatt av å være til stede for kundene våre, og da ble åpningen av et representasjonskontor i Marbella en naturlig utvikling, sier Håkon Hansen, leder av DNB Luxembourg.

Kontoret vil driftes gjennom DNB Bank Luxembourg og ble offisielt åpnet i november. Kristina Schreuder er fast ansatt for å drifte kontoret.  Hun er norsk jurist bosatt i Marbella. 

– Kontoret skiller seg fra våre nordiske konkurrenter i området fordi vi har en langt mer sentral plassering, og i tillegg er det innredet som de nye DNB-kontorene hjemme i Norge. Mange tusen nordmenn bor i Marbella-regionen hele året, og vi er veldig stolte av å kunne invitere dem inn her, sier Håkon Hansen.

Det nye kontoret ligger i Edificio Centro Expo, Blvd. Alfonso von Hohenlohe s/n, 29602, Marbella, Málaga og vi håper mange av våre kunder som er i området besøker oss for en hyggelig og uforpliktende samtale.

Åpningen av kontoret ble også tatt godt imot i pressen med artikkel i blant annet Dagens Næringsliv og Hegnar Online.

Vi gleder oss til å hjelpe flere av våre kunder med å åpne dørene til sitt drømmehus i Spania!

fra kontoret i Marbella

Nyttig informasjon

Vårt nye kontor finner du i:
Edificio Centro Expo
Blvd. Alfonso von Hohenlohe
29602, Marbella, Málaga

Kjøp av bolig i Spania er ikke som kjøp av bolig i Norge. Språkvansker, kompliserte og ukjente regelverk og useriøse aktører gjør at man bør være på vakt. Les mer om dette.