Diskresjonær forvaltning

mann i bil
Velger du diskresjonær forvaltning overlater du forvaltningen av din formue til oss. Dine verdier står i sentrum for vår relasjon, og sammen skal vi identifisere hvordan vi best sikrer disse på en god måte.

Valget er ditt

Vi tar utgangspunkt i dine ønsker og behov ved sammensetningen av din portefølje. Vår løsning er basert på aktiv forvaltning med taktisk allokering i tråd med vårt gjeldende markedssyn. 

Vi tilbyr tre forskjellige risiko profiler i tre ulike valutaer: EUR, NOK og USD.

Mer frihet

Som kunde får du profesjonell og individuell forvaltning, uten at du behøver å bruke verdifull tid på å analysere og overvåke finansmarkedene.
 

Aktiv forvaltning

Vi tilbyr en rekke investeringsmandater med forskjellige egenskaper, strategier og aktiva klasser. Vår løsning er basert på en aktivt diversifisert forvaltning med betydelig rom for taktisk allokering i tråd med vårt gjeldende markedssyn. Siden våre allokeringer er mer spesialiserte, benytter vi ikke samme allokering som i DNB i Norge.

Vi holder deg oppdatert

Våre oversiktlige rapporter viser deg status og utvikling på din portefølje. Sammen går vi regelmessig gjennom investeringsstrategien for å sikre at den fortsatt passer til din situasjon, dine forventninger og dine mål.

Disclaimer

» Les disclaimer