• Chatbot
  • Hjelp og veiledning
  • Finn ditt DNB-kontor
  • Avtal møte

Alpakka Parken Besøksgård: Ta turen hit i sommer

Få 20% avslag på dagsbillett i Alpakka Parken!

ALPAKKA LEKEUNIVERS

20 % rabatt

Rabattkode: SUPERSOMMER2024

Fylke: Vestland

Bli med på et uforglemmelig eventyr hos Alpakka Parken Besøksgård, en fantastisk opplevelsespark kun 45 minutters kjøring fra Bergen sentrum. Her venter et bredt spekter av aktiviteter som vil begeistre både store og små, i en idyllisk setting omgitt av natur og dyreliv.

Kom å hils på vennlige alpakkaer! Bli med på alpakkamating eller nyt en alpakkavandring, en unik opplevelse som vil sjarmere både barn og voksne. Parken huser også nydelige minihester som elsker oppmerksomhet fra besøkende.

For de eventyrlystne tilbyr vi ponni-riding, en adrenalinfylt zipline, og en morsom minigolfbane. Gå ikke glipp av turen med klassiske diligence, trukket av en staselig hest, som tar deg med på en reise tilbake i tid.

Her vil de yngste gjester vil fryde seg over store lekeapparater, den gøyale hoppemadrassen, og den fargerike rutsjebanen "Rainbow Slide". Her er det garantert smil og latter!

Ta en pause og nyt deilige pølser, saftige hamburgere, og forfriskende is. På lørdager og søndager byr vi på et underholdende familieshow fylt med humor.

Ikke gå glipp av sjansen til å skape uforglemmelige minner med familien hos Alpakka Parken Besøksgård. Med en kort og vakker kjøretur fra Bergen sentrum, er dette den perfekte destinasjonen for en dagstur.

Oppgi rabattkoden SUPERSOMMER2024 ved kjøp av billett, og få 20% rabatt.

Har du noen spørsmål:

40040900

post@alpakkaparken.no

Gå til nettsted

Footer navigasjon

Hovedkontor

Dronning Eufemias gate 30

0191 Oslo

Postadresse

DNB

Postboks 1600 Sentrum

0021 Oslo

Org. nr.

DNB Bank ASA

984 851 006

DNB Nettsteder

DNB Eiendom#huninvestererDNB NyheterDNB Tech BlogSbanken.no

Internasjonalt

DNB LuxembourgDNB SverigeDNB Danmark

Sosiale medier

FacebookYouTube
Vilkår for brukPersonvernInformasjonskapslerPrislisteJobb hos ossSammenlign våre priser med andre selskaper på Finansportalen.no

© DNB